Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Alles over Sex Education seizoen 4 op Netflix

Series | 1 jaar geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Sex Education blijft een van de beste series op Netflix en daarom kunnen wij niet wachten op het vierde seizoen. Wanneer komt dat? En wat gaat daarin gebeuren?

Sex Education werd in september 2021 verlengd door Netflix en de opnamen van seizoen 4 beginnen in juli 2022, dus waarschijnlijk kunnen we het nieuwe seizoen van de serie over Otis, Maeve en de andere leerlingen van Moordale High. Reken op een releasedatum van op z'n vroegst mei 2023. Nog even geduld dus.

Wat kunnen we verwachten van seizoen 4?

Otis en Maeve

Net toen Otis en Maeve elkaar eindelijk gevonden hadden, besloot Maeve een paar maanden naar een school in de Verenigde Staten om een lesprogramma voor slimme mensen te volgen. En daarna is het maar weer afwachten hoe het ervoor staat met de liefde.

Eric

Eric ging vreemd en liet Adam met een gebroken hart achter. Het is de vraag of het nog goedkomt tussen die twee. 

Jean en haar baby

Jean is bevallen van dochter Joy en we gingen er allemaal van uit dat Jakob de vader was, maar in het ziekenhuis bleek dat anders te zitten. Dus wie is de vader van Otis' kleine zusje? En betekent dat het einde van de relatie tussen Jean en Jakob?

Moordale

De toekomst van Moordale High zag er aan het einde van seizoen 3 niet al te best uit. Omdat Moordale bekend staat als de 'seks school', trokken de investeerders zich terug en kregen de leerlingen te horen dat Moordale moest sluiten. Dat betekent dat alle leerlingen hun heil ergens anders moeten zoeken. Hopelijk komt dat nog goed. 

De cast

Wie we in ieder geval gaan terug zien in seizoen 4 van Sex Education zijn:

Gillian Anderson als Jean Milburn
Asa Butterfield als Otis
Emma Mackey als Maeve
Ncuti Gatwa als Eric
Connor Swindells als Adam
Aimee Lou Wood als Aimee
Kedar Williams-Stirling als Jackson

In seizoen 4 komt ook een nieuw transstel dat Abbi en Kent heet en een personage dat Joanne heet, maakt haar entree. Ola (Patricia Allison) keert niet terug omdat ze het te druk heeft met andere klussen.

Sex Education

Drama | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie