Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Komt er een Sex Education seizoen 4?

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

We moesten bijna twee jaar wachten op het derde seizoen van Sex Education. En nu is het wachten geblazen op seizoen 4. Als dat er überhaupt komt. 

Natuurlijk hebben we Sex Education seizoen 3 in een ruk uitgekeken. Maar het nadeel daarvan is dat we extra lang moeten wachten op nieuwe avonturen van de geile tieners van Moordale High. 

Nog niet verlengd

Netflix heeft de serie nog niet officieel verlengd, dat gebeurt meestal een paar maanden na de release omdat de streamingdienst eerst wil afwachten of er wel genoeg mensen kijken. Dat lijkt ons in het geval van Sex Education geen probleem dus we verwachten over niet al te lang een aankondiging van seizoen 4. 

Lees ook: de recensie van Sex Education seizoen 3

2022

Als dat gebeurt, moeten we waarschijnlijk een jaartje geduld hebben, zo lang zat er immers ook tussen seizoen 1 en 2. Maar dan moet er natuurlijk geen nieuwe epidemie langskomen. 

Wat gaat er gebeuren?

Er is hoe dan ook genoeg materiaal voor seizoen 4. Voor degenen die de derde reeks nog niet hebben gezien, hier volgen wat spoilers:

Otis en Maeve hadden elkaar eindelijk gevonden, maar prompt vertrok Maeve naar de Verenigde Staten om daar een lesprogramma voor slimme mensen te volgen. En daarna is het maar weer afwachten hoe het ervoor staat met de liefde. 

Eric maakte het uit met Adam die achterbleef met een gebroken hart. Komt het nog goed tussen die twee?

En dan Moordale High. Omdat de geldschieters zich terugtrokken zou de school sluiten en moesten de leerlingen maar zien hoe ze hun school afmaken. Hopelijk dient er zich in het volgende seizoen iemand aan met diepe zakken zodat Moordale behouden blijft. Want Sex Education zonder Moordale High lijkt ondenkbaar. 

Sex Education

Drama | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie