Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Eindelijk een releasedatum voor seizoen 3 van de leukste serie van heel Netflix: Sex Education!

Series | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het derde seizoen van de fantastische Netflix-serie Sex Education werd al in februari 2020 aangekondigd en nu hebben we eindelijk de definitieve releasedatum.

We kunnen vanaf 17 september op Netflix zien hoe het in seizoen 3 verder gaat met Otis en zijn vrienden in het pittoreske dorpje Moordale. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl)

Het verhaal

Als je de Britse dramaserie nog niet gezien hebt, dan moet je dat subiet doen want Sex Education is een van de beste, zo niet de allerbeste serie van Netflix. Otis (Asa Butterfield) is de tienerzoon van seksuologe Jean (Gillian Anderson). Zelf had Otis een bijzonder karig seksleven, maar hij besloot toch zijn voordeel te doen met alle kennis die hij in de loop der jaren had opgepikt.

In ruil voor geld begon Otis samen met klasgenote en geheime liefde Maeve (Emma Mackey) een seks-vragenuurtje voor alle leerlingen van zijn school. Tegen betaling natuurlijk. In het seizoen daarna maakten Otis en zijn schoolgenoten van alles mee op seksgebied en daarbuiten, van hilarisch tot dieptriest. 

Wat gaat er gebeuren in seizoen 3?

Otis heeft regelmatig seks, Eric en Adam zijn officieel een setje en Jean is zwanger. Intussen probeert het nieuwe schoolhoofd Hope (Jemima Kirke) Moordale weer een degelijke reputatie te geven. Daarnaast ontdekt Aimee het feminisme, wordt Jackson verliefd en blijkt er ergens een verloren voicemail rond te zwerven. Bereid je daarnaast weer voor op veel dieren, buitenaardse verschijnselen, vulva cupcakes en nog veel meer van Madam Groff.

Lees ook: Dit kunnen we nog meer verwachten op Netflix deze zomer

Nieuwe gezichten

In het derde seizoen zien we een aantal nieuwe gezichten, waaronder Jason Isaacs als Peter Groff, Mr Groff’s succesvollere-maar-niet-zo-bescheiden oudere broer. Artiest en songwriter Dua Saleh maakt haar acteerdebuut als Cal, een genderneutrale leerling op Moordale. En Indra Ove speelt de rol van Elsie’s pleegmoeder Anna. 

 

Sex Education

Drama | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie