Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Alles over Sex Education seizoen 3

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het derde seizoen van de fantastische Netflix-serie Sex Education werd al in februari 2020 aangekondigd, maar wanneer kunnen we nu eindelijk gaan kijken?

Eerst maar het goede nieuws: Sex Education seizoen 3 verschijnt in ieder geval nog in 2021 op Netflix. Dat schrijft de streamingdienst in een brief aan investeerders. 

Het verhaal

Als je de Britse dramaserie nog niet gezien hebt, dan moet je dat subiet doen want Sex Education is een van de beste, zo niet de allerbeste serie op heel Netflix. Otis (Asa Butterfield) is de tienerzoon van seksuologe Jean (Gillian Anderson). Zelf had Otis een bijzonder karig seksleven, maar hij besloot toch zijn voordeel te doen met alle kennis die hij in de loop der jaren had opgepikt.

In ruil voor geld begon Otis samen met klasgenote en geheime liefde Maeve (Emma Mackey) een seks-vragenuurtje voor alle leerlingen van zijn school. Tegen betaling natuurlijk. In het seizoen daarna maakten Otis en zijn schoolgenoten van alles mee op seksgebied en daarbuiten, van hilarisch tot dieptriest. 

Wanneer komt Sex Education 3 op Netflix?

De originele releasdatum stond voor januari 2021, maar natuurlijk schopte de pandemie dat in de war. We weten dat alle opnamen klaar waren in maart 2021 en Netflix stuurde deze teaser in februari de wereld in. 

We gokken erop dat het derde seizoen van Sex Education zo rond september naar de streamingdienst komt. 

Wat gaat er gebeuren in seizoen 3?

Het tweede seizoen eindigde dramatisch toen Otis eindelijk zijn liefde voor Maeve uitsprak op haar antwoordapparaat maar haar buurman (die ook een oogje heeft op de blondine) het bericht wiste voordat Maeve het kon horen. De beste vriend van Adam, Eric (Ncuti Gatwa) heeft zijn relatie met voormalige pestkop Adam (Connor Swindells) weer hervat en het is de vraag hoe dat gaat aflopen. 

Ongewenst zwanger

Jean (Gillian Anderson), de moeder van Otis was vorig jaar ongewenst zwanger van haar vriend Jakob en het was nog onzeker of ze de baby zou houden. Door gelekte setfoto's in inmiddels duidelijk dat Otis er een broertje of zusje bij gaat krijgen. 

De cast

Behalve alle bekende gezichten, gaan we in het derde seizoen ook twee nieuwe gezichten zien. Jemima Kirke, bekend van de serie Girls, speelt directrice Hope die orde op zaken moet gaan stellen op de school. Jason Isaacs speelt Peter Groff, de succesvolle oudere broer van Michael Groff, de geplaagde man uit de video hierboven. 

Sex Education

drama | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie