Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Wat gebeurde er ook alweer in Sex Education 3?

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

Vanaf 21 september staat het vierde en laatste seizoen van Sex Education op Netflix. Maar voordat je begint met kijken, moet je natuurlijk wel weten wat er ook alweer in seizoen 3 gebeurde. En omdat die reeks twee jaar geleden in première ging, frissen wij je geheugen op.

Sex Education begon in januari 2019 met de onhandige tiener Otis (Asa Butterfield) die tegen een kleine vergoeding zijn seksbeluste medescholieren voorlichting gaf. Niet dat Otis nou zelf zo ervaren was op dat gebied. Integendeel. Maar Otis' moeder dr. Jean Milburn (Gillian Anderson) was sekstherapeute en Otis had in de loop der jaren veel kennis opgepikt. 

Eric

Beste vriend Eric (Ncuti Gatwa) was altijd bereid Otis aan te moedigen en de stoere Maeve (Emma Mackey) bracht klanten aan. Otis werd al snel smoorverliefd op Maeve, maar zij leek veel te hoog gegrepen voor hem. 

Maeve

Maar Sex Education iss zeker niet alleen maar een oppervlakkige romcom. De serie snijdt allerlei penibele onderwerpen aan. Eric durfde niet uit de kast te komen vanwege zijn strenge familie en had te lijden onder pestkop Adam. Maeve had op haar beurt te maken met een drugsverslaafde moeder en in het derde seizoen werd haar beste vriendin Aimee aangerand waardoor de vrolijke tiener veranderde in een angstig meisje. 

Jean

De moeder van Otis raakte onverwacht zwanger, maar Jean durfde vriend Jakob niet te vertellen dat het kind niet van hem was. Maeve bleek zo intelligent dat ze mocht studeren in de Verenigde Staten. In eerste instantie weigerde ze, ook al omdat ze net de liefde bij Otis had gevonden, maar uiteindelijk vertrok ze toch. 

Moordale High

Moordale High werd gesloten omdat de school de reputatie van seksschool had. Alle leerlingen moeten in het vierde seizoen beginnen op een nieuwe school. 

Trailer seizoen 4

In de trailer krijg je een voorproefje van wat het vierde seizoen te bieden heeft en dat ziet er nu al geweldig uit.