Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Sex Education cast Jason Isaacs voor nieuw seizoen

Series | 7 maanden geleden | Constance van Amstel

©
Foto: EPA
©
Foto: EPA

Een betoverend nieuw castlid voor Sex Education. Het is Jason Isaacs, die eerder in de Harry Potter-films te zien was als Lucius Malfoy.

Jason Isaacs maakt in het derde seizoen van het succesvolle Sex Education zijn opwachting als Peter Groff, de oudere broer van Michael Groff. Het Amerikaanse Deadline.com meldt verder dat ook acteur Dua Saleh een rol heeft in het vervolg van de Netflix-reeks. Saleh speelt een non-binaire leerling, oftewel iemand die zich niet identificeert als man of als vrouw.

Sex Education

Wanneer het derde seizoen van Sex Education op tv is, is nog niet duidelijk. De opnames werden eerder dit jaar vanwege de coronacrisis stilgelegd, maar zijn pas deze maand weer hervat. Hoewel Netflix zich nog niet heeft uitgelaten over de startdatum, is de verwachting dat het verwachtte begin van 2021 niet gehaald gaat worden.

Otis

Sex Education gaat over de verlegen scholier Otis (Asa Butterfield) die samen met zijn meer ervaren vriendin een sekskliniek opent. De kennis die Otis deelt met zijn leeftijdsgenoten heeft hij van zijn moeder, want zelf is de jonge sekskliniekeigenaar nog maagd. 

Sex Education

drama | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie