Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Enge trailer: horrordrama Servant krijgt tweede seizoen

Series | 6 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Het eerste seizoen van de horrorserie Servant van M. Night Shyamalan (The sixth sense, Glass) eindigde enorm spannend. Volgende maand gaat seizoen twee van start op Apple TV+.

In Servant gaat het koppel Dorothy en Sean (Lauren Ambrose en Toby Kebbell) door een periode van rouw als hun pasgeboren kind overlijdt. Omdat Dorothy getraumatiseerd raakt, verzint Sean samen met zijn zwager Julian (Rupert Grint, Ron uit de Harry Potter-films) een bizar plan. Als ze vervolgens de jonge Leanne (Nell Tiger Free) inhuren als nanny, beseffen ze niet wat ze daarmee in huis halen.

M. Night Shyamalan

Servant werd bedacht door M. Night Shyamalan, expert op het gebied van psychologische horror. De filmmaker regisseerde zelf een aantal afleveringen van het eerste seizoen. Zijn serie werd een van de beter gewaardeerde originals op de streamingdienst van Apple.

Trailer

Apple TV+ presenteerde vandaag de trailer voor het tweede seizoen van Servant. Dat belooft nog een stuk enger te worden dan het eerste. Seizoen twee gaat op 15 januari van start, en daarna zie je elke week een nieuwe aflevering.

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie