Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De series waar we nog dit jaar het meest naar uitkijken

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Apple TV+
©
Foto: Apple TV+

We hebben al heel wat moois achter de rug, maar er staat ons nog net zoveel te wachten als het gaat om goeie series. Dit zijn een aantal hoogtepunten waar je je op kunt verheugen. 

2 augustus

The Bear seizoen 2

Carmen Berzatto (Jeremy White) is een chefkok afkomstig van een van de beste restaurants ter wereld, die de groezelige broodjeszaak van zijn overleden broer in Chicago overneemt. Aan het einde van seizoen 1 besloot Carmy broodjeszaak de zaak te sluiten en een nieuw restaurant op dezelfde plek te beginnen. De serie werd door iedereen omarmd en de verwachtingen van seizoen 2 zijn dan ook hooggespannen. 

10 augustus

Painkiller op Netflix

Wanneer je de indrukwekkende serie Dopesick op Disney+ hebt gezien, dan ken je het verhaal van OxyContin vast wel. Het bedrijf Purdue Pharma dat OxyContin op de markt bracht, introduceerde de pijnstiller als een niet verslavend wondermiddel. OxyContin werd massaal voorgeschreven en bleek zo verslavend als de pest. Painkiller gaat over de begindagen van de drugsepidemie en dan in het bijzonder over Richard Sackler (Matthew Broderick), de baas van familiebedrijf Purdue Pharma.

31 augustus

Ahsoka op Disney+

Star Wars: Ahsoka speelt zich af na de val van het Keizerrijk en volgt de voormalige Jedi-ridder Ashoka Tano, terwijl ze een opkomende bedreiging voor een kwetsbaar sterrenstelsel onderzoekt. Rosario Dawson speelt de hoofdrol. Als je The Mandalorian volgt, heb je al kennis gemaakt met de jedi. 

7 september

Virgin River seizoen 5 op Netflix

Op het einde van seizoen vier bekende Charmaine dat Jack niet de vader is van haar tweeling en dat is een zorg minder voor Jack en Mel die in afwachting zijn van hun dochtertje. Niets staat het stel nu nog in de weg om in het huwelijksbootje te stappen. Maar wie is dan wel de vader? Het zou Brady, Mike of dr. Cameron kunnen zijn. Vince dreigde Paige te vermoorden, maar dankzij wat hulp van Preacher die Vince tegen de grond mepte, is dat gevaar geweken. In seizoen 5 moet duidelijk worden of Vince nog leeft. 

13 september

The Morning Show seizoen 3 op Apple TV+

De eerste twee seizoenen van The Morning Show (met o.a. Jennifer Aniston en Reese Witherspoon) waren bijzonder vermakelijk en draaiden om #metoo, politieke machtspelletjes en de enorme ego's van tv-presentatoren. En Jon Hamm maakt zijn debuut in het derde seizoen. Dat kan alleen maar goed nieuws zijn. 

5 oktober

Lupin seizoen 3 op Netflix

In het nieuwe seizoen van deze ultra-populaire serie probeert Assane Diop (Omar Sy) zijn ex-vrouw en zoon over te halen een nieuwe toekomst tegemoet te gaan, ver van Parijs. Of ze daar zin in hebben, is een tweede. Bovendien betekent de aanwezigheid van Diop in Parijs weer gevaar. Iedereen is immers op zoek naar de meesterdief. In de eerste nieuwe beelden is te zien dat de Fransman weer alles uit de kast trekt wat betreft vermommingen.

13 oktober

Lessons in Chemistry op Apple TV+

De nieuwe serie Lessons in Chemistry is een verfilming van het gelijknamige boek van Bonnie Garmus. Het verhaal laat zien hoe moeilijk het in de jaren 50 en 60 was om serieus te worden genomen als vrouwelijke wetenschapper. Elizabeth Zott (Brie Larson) ziet haar scheikundecarrière stranden, maar grijpt als presentator van een kookprogramma haar kans om het land toch wat te leren over de scheikunde die we allemaal doen in de keuken.

2 november

All the Light We Cannot See op Netflix 

Het boek en de miniserie All the Light We Cannot See volgt twee tieners tijdens de Tweede Wereldoorlog. De blinde Marie-Laure woont in Frankrijk, en de Duitse Werner Pfennig moet dienst nemen in het leger dat Europa in brand zet. Mark Ruffalo de vader van Marie-Laure, die werkt in het natuurhistorisch museum in Parijs. Hugh Laurie is Etienne LeBlanc, een veteraan uit de vorige wereldoorlog die lijdt aan posttraumatische stress.

s

The Bear

Drama | serie | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Virgin River

Drama | serie | 2019

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie