Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Deze 10 Netflix-favorieten krijgen dit jaar nog een vervolg

Series | 15 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

Waarom duurt het zo vreselijk lang voordat je favoriete serie een vervolg krijgt? Wachten is nooit leuk, maar misschien is het een troost dat er nog heel wat topseries terugkeren op Netflix voor het eind van het jaar.  Van een aantal andere favorieten is het nog onzeker, maar we houden je op de hoogte!

1: Outer Banks

Al heel snel kun je verder kijken naar Outer Banks. Op 30 juli verschijnt seizoen twee van deze avontuurlijke tienerserie op Netflix. De Pogues zoeken verder naar de schat en vinden opnieuw de Kooks op hun pad. Na de vette cliffhanger van het eerste seizoen kunnen we niet wachten hoe (en of) het verder gaat met John, Kie, Pope, JJ en Sarah.

Zet Outer Banks op je kijklijst

2: La casa de papel

Er komt een einde aan het succes van La casa de papel. Seizoen vijf is tevens het laatste en wordt door Netflix opgehakt in twee delen. De eerste lading afleveringen zie je al op 3 september, maar voor de rest moet je geduld hebben tot 3 december. De teaser belooft een behoorlijk episch afscheid.

Lees hier meer over het laatste seizoen van La casa de papel

Zet La casa de papel op je kijklijst

 

3: Lucifer

Sneller dan verwacht komt het zesde seizoen van Lucifer naar Netflix. Vanaf 10 september zie je de langverwachte eindstrijd, want deze tien afleveringen zijn tevens de laatste. Volgens de makers geeft het zesde seizoen de gelegenheid om dieper in de personages te duiken en uit te leggen waarom ze zijn waar ze zijn. 

Lees hier alles over het zesde seizoen van Lucifer

Zet Lucifer op je kijklijst

4: Sex Education

Komen Otis en Maeve dan eindelijk samen in seizoen drie van Sex Education? Vanaf 17 september weet je meer, want dan staan de nieuwe afleveringen van deze steengoede serie op Netflix. Alle bekende gezichten keren terug en de middelbare school van Moordale krijgt een nieuw schoolhoofd. Aan de teaser te zien is het een echt feestnummer.

Lees hier meer over Sex Education seizoen 3

Zet Sex Education op je kijklijst

5: Locke & Key

Netflix heeft veel vertrouwen in deze verfilming van de strip van Joe Hill en Gabriel Rodriguez. Seizoen twee komt in oktober naar Netflix en een derde seizoen is al in de maak. Mocht je het eerste seizoen gemist hebben, dan is het echt een aanrader om nog even in te halen. Het verhaal gaat over de kinderen van de familie Locke, die in een huis wonen vol sleutels met bovennatuurlijke krachten. In onderstaande video leggen de makers nog eens uit wat er gebeurde in de finale van het eerste seizoen (spoilers!).

Lees hier alles over seizoen twee van Locke & Key

Zet Locke & Key op je kijklijst

6: Dead to Me

Seizoen twee eindigde in een heftig auto-ongeluk, en sindsdien zijn we benieuwd of we vriendinnen Jen en Judy allebei weer terugzien in het derde seizoen van Dead to Me. We verwachten de nieuwe afleveringen in oktober of november, maar in ieder geval voor het einde van 2021. Bekijk de onderstaande video voor het beste verbale vuurwerk van Jen.

Zet Dead to Me op je kijklijst

 

7: You

Dat onze favoriete psychopaat Joe Goldberg terugkeert in 2021 staat vast: seizoen drie van You is al opgenomen. Een exacte datum is nog niet bekend, maar het wordt ergens in het laatste kwartaal van 2021. Een grote (slachtoffer)rol is weggelegd voor Joes nieuwe buurvrouw Natalie (Michaela McManus). Bekijk de video om te zien dat acteur Penn Badgley in het echt niet zo eng is als zijn personage, maar ook wel van een geintje houdt.

Lees hier alles wat we weten van seizoen drie van You

Zet You op je kijklijst

8: The Witcher 

Voor The Witcher heeft Netflix al een premièredatum bekendgemaakt, en die staat in onze agenda. Op 17 december, en geen dag later, zitten we klaar voor de nieuwe avonturen van Geralt of Riva. De hekser heeft Ciri onder zijn hoede genomen en brengt haar naar Kaer Morhen. Ook Yennefer is in seizoen twee weer van de partij. 

Lees hier alles wat we weten over The Witcher seizoen twee

Zet The Witcher op je kijklijst

 

9: Firefly Lane

Niet alle Netflix-successen zijn peperdure producties vol actie en special effects. Firefly Lane draait om de levenslange vriendschap tussen twee vrouwen en krijgt nog dit jaar een tweede seizoen. Katherine Heigl en Sarah Chalke keren terug als Tully en Kate uit de boeken van Kristin Hannah. Na het eerste seizoen bleven de fans met aardig wat vragen zitten (leeft Johnny nog?), dus kom maar door met die nieuwe afleveringen.

Zet Firefly Lane op je kijklijst

 

10: Cobra Kai

Netflix heeft beloofd dat seizoen 4 van Cobra Kai nog in 2021 verschijnt, dus daar houden we ze aan. De serie stelt nooit teleur en in het vierde seizoen zien we onder meer de terugkeer van Terry Silver, de grote schurk uit The Karate Kid Part III.

Wie is wie in Cobra Kai?

Zet Cobra Kai op je kijklijst

Bonus: Ozark 

De misdaadthriller Ozark is een prestigeserie van Netflix, dat ruim de tijd neemt voor de productie van het vierde en laatste seizoen. Dat gaat in ieder geval nog dit jaar van start, maar de veertien afleveringen worden gesplitst in twee delen. Waarschijnlijk duurt het dus tot 2022 voordat de laatste episodes verschijnen. Seizoen vier begint direct na de moord op Helen Pierce en volgt de familie Byrde, die klem zit tussen de Mexicaanse drugskartels en de Kansas City maffia.

Lees hier alles over Ozark seizoen 4

Zet Ozark op je kijklijst

 

Misschien in 2021...

Stranger Things: We wachten al ongelooflijk lang op het vierde seizoen van Stranger Things, een van de populairste Netflix-series ooit. Seizoen 4 is in de maak, maar het is twijfelachtig of we dat nog dit jaar te zien krijgen. Acteur Finn Wolfhard, die Mike speelt in de serie, had het in een bericht over 2022. En hij weet waarschijnlijk meer dan wij.

The Umbrella Academy: Of seizoen 3 eind dit jaar nog te zien zal zijn? Dat zou mooi zijn, maar het hangt erom.

Emily in Paris: Een van de grote Netflix-hits van afgelopen jaar keert terug met een tweede seizoen. Zou nog dit jaar kunnen zijn, zou kunnen van niet.

Waarschijnlijk niet in 2021

En dan zijn er nog enkele grote series in productie die we dit jaar hoogstwaarschijnlijk niet meer gaan zien. Sommige series hebben nu eenmaal een lange productietijd, bijvoorbeeld omdat ze intensief gebruik maken van special effects. Shadow and Bone is daarvan een goed voorbeeld. Andere series kampen met tegenslagen: zo moest de productie van Bridgerton al een paar keer worden stilgelegd wegens corona op de set.

Bridgerton: seizoen 2 komt hoogstwaarschijnlijk niet meer dit jaar, maar begin 2022

Fate: The Winx Saga: seizoen 2 is in de maak, maar ook dat wordt wel 2022

Shadow and Bone: een tweede seizoen wordt gemaakt en is te zien in 2022 

 

La casa de papel

misdaad | serie | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Witcher

avontuur | serie | 2019

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie