Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze series en films zijn nieuw op Netflix in juni 2021

Series | 6 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Heb je al vakantieplannen voor juni? Als je de agenda van Netflix ziet, wil je daar misschien nog even mee wachten. Er staan weer veel nieuwe films en verse seizoenen in de planning voor komende maand.

Woensdag 2 juni

Carnaval

Nadat haar vriendje haar bedriegt met een ander, zit een Braziliaanse influencer in haar maag met een vakantie die al betaald is. Ze besluit haar drie beste vriendinnen mee te nemen om carnaval te vieren aan het strand van Salvador. Met veel zon, drank en mooie mannen is het verdriet snel vergeten.

Vrijdag 4 juni

Xtremo

Twee jaar na de moord op zijn zoon en vader plant de gepensioneerde huurmoordenaar Max wraak op de dader: zijn eigen broer Lucero. Deze Spaanse actiefilm belooft veel vechtscènes en bloederig geweld.

Zet Xtremo op je kijklijst

Sweet Tooth

Door een rampzalige gebeurtenis is de wereld ingrijpend veranderd. De beschaving stortte in en er werden plots kinderen geboren die een kruising zijn tussen mens en dier. Een van hen is Gus, een jongen met de oren en het gewei van een hert. Sweet Tooth is gebaseerd op de gelijknamige comic van DC.

Lees hier alles over Sweet Tooth

Zaterdag 5 juni

Poeslief

In de documentaire De wilde stad speelde de Amsterdamse poes Abatutu de hoofdrol. Nu presenteert hij Poeslief, een ode aan de kat die voor een groot deel bestaat uit de grappigste verzamelde kattenvideo's. Ook geeft Abatutu een kijkje in zijn leven als beroemdheid.

Zet Poeslief op je kijklijst

Woensdag 9 juni

Awake

Door een bizar wereldwijd fenomeen wordt alle elektronica uitgeschakeld en kan niemand meer in slaap komen. Gevaarlijk, want veel mensen worden hierdoor tot waanzin gedreven. Ex-soldaat Jill (Gina Rodriguez) komt op het spoor van een oplossing en begint een race tegen de klok.

Zet Awake op je kijklijst

Vrijdag 11 juni

Lupin - part 2

Eindelijk: het langverwachte tweede deel van Lupin komt naar Netflix. Na de cliffhanger van aflevering vijf vragen we ons al een paar maanden af hoe het nu verder gaat met de gentleman-dief Lupin (Omar Sy). Vijf nieuwe afleveringen geven het antwoord.

Zet Lupin op je kijklijst

Dinsdag 15 juni

Workin' Moms

Catherine Reitman speelt Kate Foster, een vrouw met een carrière en een klein kind en dat gaat slecht samen, zeker als je echtgenoot er een affaire op na blijkt te houden. Ook Kate's beste vriendin Anne (Dami Kind) worstelt nogal met het gezinsleven en vooral met haar helse tienerdochter. Dat klinkt misschien niet zo leuk, maar geloof ons, Workin' Moms is echt heel grappig. 

Zet Workin' Moms op je kijklijst

 

Donderdag 17 juni

Katla

Wij hebben hoge verwachtingen van de allereerste IJslandse Netflix-serie. De eerste beelden van Katla zijn in ieder geval veelbelovend. Dit is het verhaal van Katla: een jaar na de gewelddadige uitbraak van de vulkaan Katla, die zich onder het ijs bevindt, is de rust in het dorpje Vík nog lang niet wedergekeerd. De vulkaan werkt nog steeds en omdat het ijs bij de vulkaan smelt, zijn de meeste bewoners geëvacueerd.

Zet Katla op je kijklijst

 Vrijdag 18 juni

Fatherhood

Een weduwnaar komt voor de zwaarste opdracht van zijn leven te staan: het vaderschap. Kevin Hart speelt de hoofdrol in dit hartverwarmende en ontroerende drama, dat is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Zet Fatherhood op je kijklijst

Élite - seizoen 4

Het originele mysterie van Marina's dood is opgelost, maar daarmee zijn de intriges op de eliteschool Las encinas nog niet voorbij. In seizoen vier van Élite zien we veel vertrouwde gezichten terug, maar verschijnen er ook enkele nieuwe leerlingen ten tonele. Na dit vierde seizoen is de koek nog niet op: Netflix heeft ook alvast seizoen vijf besteld.

Zet Élite op je kijklijst

Donderdag 24 juni

The Naked Director - seizoen 2

Met vallen en opstaan weet Toru Muranishi carrière te maken in de Japanse pornowereld. In de jaren tachtig zet hij de hele industrie op z'n kop. De komische semibiografische Netflix-serie krijgt een tweede seizoen, waarin Muranishi de mogelijkheden van satelliet-tv ontdekt.

Zet The Naked Director op je kijklijst

 

Woensdag 23 juni

Good on Paper

Stand-up comedian Andrea heeft in Good on Paper eindelijk de ware gevonden. Dennis is leuk, rijk, en welbespraakt. Totdat Andrea begint te vermoeden dat Dennis niet is wie hij zegt. Actrice en comedienne Iliza Shlesinger schreef de film die verontrustend genoeg grotendeels is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. 

Lees verder: alles over de anti-romantische komedie Good on Paper

Vrijdag 25 juni

The Ice Road

The Ice Road gaat over een afgelegen diamantmijn in Canada die instort. Er zitten 26 mijnwerkers vast en wie anders dan Liam Neeson is de aangewezen man om ze te redden. Om dat te regelen moet hij met een zware vrachtwagen veel apparatuur naar de mijn zien te krijgen. Dat klinkt goed te doen, ware het niet dat Liam over ijs moet rijden dat niet bestand is tegen zoveel gewicht. 

Zet The Ice Road op je kijklijst

Fatherhood

Drama | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Ice Road

Thriller | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie