Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Serie Evil met Katja Herbers naar Videoland

Series | 11 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Paramount+
©
Foto: Paramount+

Videoland gaat de horrorserie Evil met Katja Herbers in de hoofdrol uitzenden. En dat is mooi nieuws, want Evil is een hele goeie serie.

'Evil Is the Best Show You Might Not Be Watching', kopte het blad Variety deze zomer nog en ook andere recensenten zijn zeer enthousiast over de serie waarin Katja forensisch psycholoog Kristen speelt die door een kerk wordt ingehuurd om meldingen over demonen en andere bovennatuurlijke verschijnselen te onderzoeken.

Aan de slag met een priester

Ze gaat aan de slag met priester in wording Dave (Mike Colter) en tech-specialist, Ben (Aasif Mandvi) die meestal wel een wetenschappelijke verklaring kan vinden voor vreemde gebeurtenissen. Iedere aflevering onderzoeken ze een nieuwe zaak, maar Evil heeft ook nog een diepere laag die gaat over alle slechtheid en onvrede in de maatschappij. 

Michelle en Robert King

De serie is bedacht door Michelle en Robert King die ook verantwoordelijk zijn voor de series The Good Wife en The Good Fight en ze hebben ook weer raak geschoten met Evil. Een derde seizoen is in de maak. 

Katja Herbers

Katja Herbers is de best scorende Nederlandse acteur in het buitenland. De 41-jarige speelde al rollen in vier topseries: Manhattan, Westworld, The Americans en The Leftovers en daar komt Evil bij. 

Evil staat vanaf 16 december op Videoland.

Westworld

Sciencefiction | serie | 2016

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Americans

Drama | serie | 2014

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie