Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Selling Sunset krijgt spin-off op Netflix met hele nieuwe groep makelaars

Series | 21 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Jason Oppenheim
©
Foto: Jason Oppenheim

De nieuwe realityserie volgt makelaar Jason Oppenheim, die we al kennen uit Selling Sunset, terwijl hij een nieuw kantoor opent in Newport Beach met een heel nieuwe lading mooie makelaars. 

Newport Beach is geen gekke plek voor een makelaarskantoor dat is gespecialiseerd in extreem dure woningen. Het ligt namelijk in Orange County waar allemaal extreem rijke mensen wonen. De nieuwe reeks heet Selling the OC en een paar van de makelaars zijn Alexandra Hall, Austin Victoria en Brandi Marshall, natuurlijk allemaal heel knap. En het nieuwe kantoor ziet er ook helemaal niet verkeerd uit. Het heeft o.a. roze fluwelen banken, een sportschool met stoomdouche en een pooltafel. 

Lees ook: Selling Sunset seizoen 4 krijgt twee nieuwe makelaars

24 november

Jason Oppenheim is samen met zijn tweelingbroer Brett Oppenheim de eigenaar van Oppenheim Group en een van de hoofdpersonen uit Selling Sunset waarvan we op 24 november het vierde seizoen kunnen bekijken op Netflix. Ook te zien in die serie zijn de dames die het vastgoed aan de man moeten brengen: Chrishell Stause, Christine Quinn, Mary Fitzgerald, Romain Bonnet, Heather Rae Young, Amanza Smith, Maya Vander en Davina Potratz