Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Dit zijn de twee nieuwe bloedmooie makelaars in Selling Sunset seizoen 4 op Netflix

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De Oppenheim makelaarsgroep krijgt er in het vierde seizoen van de heerlijke Netflix-realityserie Selling Sunset twee gloednieuwe en natuurlijk bloedmooie makelaars bij. En dat gaat ongetwijfeld voor reuring zorgen bij de rest.

Bazen Jason en Brett Oppenheim, Chrishell Stause, Christine Quinn, Mary Fitzgerald haar Franse echtgenoot Romain Bonnet, Heather Rae Young, Amanza Smith, Maya Vander en Davina Potratz keren allemaal terug in de nieuwe reeks, maar er zijn ook twee nieuwelingen. 

Vanessa Villela 

Villela is een Mexicaans-Amerikaanse actrice, die een nieuwe carrière is begonnen. Volgens Netflix is die carrièreswitch een zeer persoonlijke, spirituele en emotionele reis voor Vanessa. Voor een spirituele reis lijkt vastgoed verkopen in Los Angeles niet helemaal de juiste plek, maar Vanessa gaat haar best doen. 

Lees hier nog veel meer over seizoen 4 van Selling Sunset

Emma Hernan

Emma is de CEO van Emma-Leigh & Co, een bedrijf dat bevroren vis verkoopt. Ze investeert in startups en is een makelaar gespecialiseerd in dure panden. Emma heeft al verscheidene miljoenen o de bank dus voor het geld hoeft ze het niet te doen. En dan is ze volgens Netflix ook nog eens heel erg aardig. Eens kijken hoe dat in de smaak valt bij de rest. 

Seizoen 4 van Selling Sunset staat op 24 november op Netflix