Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Seizoen 5 Yellowstone vanaf nu exclusief op SkyShowtime

Series | 24 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: SKyShowtime
©
Foto: SKyShowtime

De moderne westernserie Yellowstone met Kevin Costner is onwaarschijnlijk populair in de Verenigde Staten. En vanaf vandaag kunnen we kijken naar het vijfde seizoen bij SkyShowtime. De eerste vier seizoenen kun je daar ook vinden.

De parel in de kroon van SkyShowtime is Yellowstone, een serie uit de pen van Taylor Sheridan (Hell or High Water). Maak kennis met de familie Dutton, eigenaars van de grootste ranch in de VS. Dat wil John Dutton (Kevin Costner) ook graag zo houden, maar activisten, indianen en projectontwikkelaars hebben het op zijn grond voorzien. 

Opvolger van Dallas

Dat lijkt op het eerste gezicht allemaal niet zo bijster interessant, maar dat is het wel. Yellowstone is een soort opvolger van Dallas vol drama, geheimen, moord en andere schandelijke gebeurtenissen. Bijna alle leden van de familie Dutton en hun aanhang zijn halve sociopaten en daardoor is er nooit een saai moment. 

Prequels

De serie is met het seizoen populairder aan het worden, daarom wordt het Yellowstone-imperium binnenkort uitgebreid met de prequel 1923 waarin te zien is hoe het er een paar generaties geleden aan toeging in de familie Dutton. En daarin zijn Harrison Ford en Helen Mirren te zien. Eerder was er al de prequel-serie 1883 met Tim McGraw en Faith Hill in de hoofdrollen. 1923 gaat op 18 december in première. 

Yellowstone

Drama | serie | 2018

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie