Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Netflix kondigt seizoen 5 van The Witcher aan

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix heeft zoveel vertrouwen in de toekomst van The Witcher dat het nu ook een vijfde seizoen van de fantasyserie aankondigt. En dat terwijl seizoen 3 en 4 nog uitgezonden moeten worden. 

Het eerste deel van het nieuwe seizoen van The Witcher staat op 29 juni op Netflix en je kunt nu kijken naar de eerste beelden van de nieuwe avonturen van monsterjager Geralt of Rivia. Het wordt het laatste seizoen met Henry Cavill als monsterjager Geralt of Rivia. Daarna neemt Liam Hemsworth het stokje van hem over. De opnamen voor seizoen beginnen binnenkort. 

Maar eerst seizoen 3 

In seizoen 3 strijden de vorsten, magiërs en beesten van het continent met elkaar om Ciri te vangen, daarom duikt Geralt met haar onder, vastbesloten om zijn pas herenigde familie te beschermen tegen degenen die hen dreigen te vernietigen. Yennefer krijgt de verantwoordelijkheid om Ciri te helpen met het beheersen van haar magische krachten. Dit leidt ze naar het beschermde fort van Aretuza, waar ze hopen meer te ontdekken over de ware aard van Ciri’s magie.

Duistere magie

In plaats daarvan ontdekken ze dat ze beland zijn in een slagveld van politieke corruptie, duistere magie en verraad. Ze moeten terugvechten, alles op het spel zetten - of het risico lopen elkaar voor altijd te verliezen.