Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Seizoen 4 van de fantastische serie Succession wordt het laatste

Series | 24 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: HBO MAX
©
Foto: HBO MAX

Aan al het moois komt een einde. En dat geldt helaas ook voor Succession, misschien wel de beste serie van de afgelopen jaren. Na het vierde seizoen is het over en uit voor de familie Roy. 

De maker van Succession, Jesse Armstrong, vertelde in een interview dat het nooit de bedoeling was dat Succession veel seizoenen door zou gaan en dat het vierde seizoen een mooi sluitstuk gaat worden. 

Logan Roy

Succession gaat over de steenrijke familie Roy. Vanaf aflevering 1, is de grote baas, Logan Roy (Brian Cox) al bezig een opvolger te vinden voor zijn media-imperium en sindsdien vechten zijn kinderen, Siobhan (Sarah Snook), Roman (Kieran Culkin) en Kendall (Jeremy Strong) elkaar de tent uit om die opvolger te zijn. 

Mes in rug

En daarbij schuwen ze niet elkaar met enige regelmaat een mes in de rug te steken. Intussen is Logan nog steeds de grote baas en probeert hij zijn bedrijf, Waystar Royco te verkopen aan miljonair Lukas Matsson (Alexander Skarsgård). Natuurlijk leidt dat weer tot een strijd om de macht tussen de familieleden. Want wie zijn de Roy-telgen zonder de macht die een miljardenbedrijf met zich meebrengt?

Het vierde seizoen van Succession gaat op 27 maart van start bij HBO MAX.

Succession

Drama | serie | 2018

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie