Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Seizoen 2 van de leuke serie The Summer I Turned Pretty in juli op Prime Video

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Prime Video
©
Foto: Prime Video

Het eerste seizoen van The Summer I Turned Pretty, bleek hartstikke leuk. De serie over tiener Belly en haar liefdesleven keert op 14 juli terug op Prime Video. 

The Summer I Turned Pretty is gebaseerd op een boek van Jenny Han, die we al kennen van de Netflix-trilogie To All the Boys I've Loved Before, maar The Summer I Turned Pretty is veel leuker. 

Belly

In het eerste seizoen ging de vijftienjarige Isabel 'Belly' Conklin (Lola Tung), zoals ieder jaar op vakantie naar het strandhuis van haar moeders vriendin Susannah. Maar waar diens zoons Jeremiah en Conrad haar tot nu toe als hun kleine zusjes beschouwden, zagen ze Belly nu ineens als potentieel vriendinnetje. Dat leidde tot een verwarrende driehoeksrelatie. 

Onverwacht bezoek

In het tweede seizoen kijkt Belly niet erg uit naar de zomer vanwege de ingewikkelde relatie met Jeremiah en Conrad en de ziekte van Susannah. Wanneer een onverwachte bezoeker de toekomst van Susannah's geliefde huis in gevaar brengt, moet Belly haar vrienden bij elkaar brengen en uitzoeken waar haar hart nu werkelijk thuishoort.

De eerste drie afleveringen staan op 14 juli op Prime Video, daarna volgt wekelijks een nieuwe aflevering. 

The Summer I Turned Pretty

Drama | serie | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie