Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

In seizoen 2 van Sex/Life zit alweer een enorme piemel

Series | 13 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

In het eerste seizoen van Sex/Life was het enorme apparaat van Brad het meest besproken lichaamsdeel. Seizoen 2 heeft er weer zo eentje voor ons in petto. 

De monsterpenis van acteur Adam Demos leek wel zo'n 30 centimeter lang en na heel veel speculaties en geruchten weten we nog steeds niet of het ding echt was of dat de makers hun toevlucht hadden genomen tot een prothese. 

De fluit is kapot

Ditmaal behoort de meest besproken piemel toe aan Devon (Jonathan Sadowski). Devon krijgt een auto-ongeluk terwijl hij op dat moment net werd bediend door een sekswerker. Het gevolg was dat de dame met het bovenste stukje van zijn fluit in haar mond achterbleef. 

Rare scène

Devon onderging een hersteloperatie aan zijn jongeheer die ervoor zorgde dat ie nog wat langer werd dan ie al was. Hij kreeg ook de beschikking over een pompje zodat z'n lid ook nog kan bewegen. En dat is wat hij vol in beeld demonstreert in het tweede seizoen van Sex/Life. Dat is niet alleen een hele rare scène, maar net als bij Adam Demos is ook deze enorm en blijven we weer met maar een vraag achter: is de tampeloeres nou echt of niet? 

De makers willen er niks over zeggen, dus waarschijnlijk zullen we het nooit weten. 

Sex/Life

Komedie | serie | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie