Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Alles over seizoen 2 van de Netflix-serie Locke & Key

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Locke & Key was in 2020 een van de beste bekeken series op Netflix en de streamingdienst kondigde al vlot een tweede seizoen aan van de fantasyserie. Hier is alles wat we weten over Locke & Key seizoen 2.

De serie Locke & Key is gebaseerd op een strip en gaat over het gezin Locke dat na de gruwelijke dood van vader in een oud huis. KinderenTyler, Kinsey en Bode ontdekken dat het huis vol ligt met magische sleutels die misschien wel de antwoorden van de mysterieuze dood van hun vader prijs kunnen geven en die de bezitters magische krachten geven. Terwijl de kinderen lekker aan het zoeken zijn, ontwaakt een demon die ook op de sleutels uit is. 

Wie spelen de hoofdrollen in Locke & Key?

De hoofdrollen in deze Netflix Original worden gespeeld door Connor Jessup, Emilia Jones en Jackson Robert Scott Schrijver van de strip is Joe Hill, de zoon van Stephen 'the king of horror' King.

Ben je op zoek naar meer leuke fantasyseries? Dit zijn de 10 leukste op Netflix

Wat gebeurt er in seizoen 2 van Locke & Key?

Het verhaal gaat verder waar het eindigde. De demon was de Locke's te slim af. De familie Locke moet verwerken dat ze Ellie in de leegte achter de Omega-deur hebben gegooid. En het lijkt erop dat Eden nu ook onder invloed van de demon staat. Bovendien bleek niet iedereen wie hij zij te zijn. Dus wie is er eigenlijk nog te vertrouwen?

Komt er hierna nog meer Locke & Key?

Jawel, Netflix heeft de serie ook al verlengd met een derde seizoen. 

Wanneer kunnen we Locke & Key 2 zien?

De opnamen van het tweede seizoen werden in april afgerond en waarschijnlijk kunnen we dan rekenen op een première in de herfst of winter van 2021. 

Locke & Key

fantasy | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie