Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Seizoen 2 van And Just Like That... komt eraan!

Series | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: HBO MAX
©
Foto: HBO MAX

Carrie, Miranda en Charlotte komen in juni op HBO MAX terug met seizoen 2 van And Just Like That...

Vorig jaar maakten Carrie, Miranda en Charlotte na zeventien jaar hun comeback op televisie met het vervolg op Sex and the City. De serie kreeg bakken met kritiek over zich heen, maar er keken wel veel mensen. Vandaar dat we binnenkort naar het vervolg kunnen kijken. 

LGBTQ+

And Just Like That... kreeg o.a. kritiek omdat het wel heel erg politiek correct was. Zo ongeveer alle LGBTQ+-vormen kwamen voorbij in de reeks, maar aan een ding was een groot gebrek, seks. En Sex and the City stond nu juist bekend om de gedurfde, seksueel getinte verhaallijnen. 

Stanford Blatch

Actrices Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis keren natuurlijk terug in het tweede seizoen. Dat geld niet voor Mr. Big. Het personage overleed in de eerste aflevering. Acteur Willie Garson overleed in het echt. Hij speelde in de serie Carrie's beste gay-vriend, de flamboyante Stanford Blatch.

Samantha

Een terugkeer van smaakmaker Samantha (Kim Catrall) kunnen we helaas ook wel op onze buik schrijven, Kim en Sarah kunnen nog steeds niet door een deur. 

Het tweede seizoen van And Just Like That start op 22 juni. 

And Just Like That...

Komedie | serie | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie