Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: Jason Momoa is terug in het tweede seizoen van See

Series | 1 jaar geleden | Jorrit van Broekhoven

In augustus kun je niet om Jason Momoa heen. Op Netflix speelt hij in de actiefilm Sweet Girl, en op Apple TV+ keert hij terug als Baba Voss in een tweede seizoen van See.

See is een van de duurste en meest prestigieuze series op Apple TV+ en had een soort Game of Thrones moeten worden voor de streamingdienst. Het verhaal speelt in de nabije toekomst, waar de mensheid door een virus bijna is uitgeroeid. De overlevenden zijn allemaal blind en proberen in stammen te overleven. De serie is bedacht door Steven Knight, de man achter Peaky Blinders.

Trailer

Op 27 augustus begint het nieuwe seizoen van See op Apple TV+. In de trailer zie je naar Jason Mamoa als Baba Voss ook Dave Bautista - Drax uit Guardians of the Galaxy - die tot de cast is toegetreden als Baba's broer. Ook de Nederlandse actrice Sylvia Hoeks is weer van de partij.

Alles of niets

Je kunt veel van Apple TV+ zeggen, maar niet dat de streamingdienst geen vertrouwen heeft in zijn series. Ondanks de lauwe reacties op het eerste seizoen van See werd de serie verlengd met een tweede en zelfs een derde seizoen. De streamingdienst lijkt een soort alles-of-nietsfase in te gaan, waarin moet blijken of kijkers bereid zijn om echt voor Apple TV+ te betalen. Tot nu toe bestond het publiek voornamelijk uit Apple-klanten met een verlengde gratis kijkperiode.

3 procent

Apple TV+ trekt in Amerika zo'n 3 procent van de streamingmarkt. Dat is marginaal vergeleken met Amazon (20 procent), Disney (14 procent voor Disney+ en 13 procent voor Hulu) en Netflix (28 procent).