Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: Secret Invasion wordt de nieuwe Marvel-serie op Disney+

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Disney
©
Foto: Disney

Nog een paar maanden, en dan landt de nieuwe Marvel-serie op Disney+. Een nieuwe trailer geeft alvast een voorproefje van Secret Invasion, waarin Samuel L. Jackson terugkeert als Nick Fury.

Het personage van Nick Fury speelde een grote rol in de eerste paar Avengers-films, maar is al een tijdje terug naar de achtergrond geschoven. Af en toe dook Samuel L. Jackson nog wel op als de baas van S.H.I.E.L.D., maar dat waren dan piepkleine cameo's. In de nieuwe serie Secret Invasion krijgt Nick Fury de hoofdrol. Hij moet voorkomen dat de buitenaardse Skrulls, die een menselijke gedaante kunnen aannemen, belangrijke posities innemen op verschillende plekken op de wereld. Kunnen Fury en zijn medestanders de wereld redden van een buitenaardse invasie?

Zo kijk je alle Marvel-series in de juiste volgorde

Secret Invasion

Naast Samuel L. Jackson als Nick Fury zie je een aantal bekende Marvel-gezichten en nieuwe acteurs. Ben Mendelsohn keert terug als Talos, een Skrull die de kant van Fury heeft gekozen. Cobie Smulders is weer van de partij als agent Maria Hill en Don Cheadle is officier James Rhodes, ook bekend als War Machine. Opvallend is dat de nieuwe gezichten in Secret Invasion allemaal Britse acteurs zijn. Kingsley Ben-Adir (Peaky Blinders) is een gevaarlijke Skrull genaamd Gravik, Emilia Clarke (Game of Thrones) is G'iah en Olivia Colman (Oscarwinnares voor The Favorite) is MI6-agent Sonya Falsworth, een oude bondgenoot van Fury.

Datum en trailer

Aan de nieuwe trailer te zien wordt Secret Invasion weer een ouderwets goede Marvel-serie met veel actie en locaties over de hele wereld. Bekende superhelden zien we in de trailer niet voorbij komen, en dat is ook wel eens aardig. De serie gaat op 21 juni van start, krijgt zes afleveringen en is exclusief te zien op Disney+.