Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Scott Pilgrim-cast keert terug in animatieversie op Netflix

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

In 2010 verscheen Scott Pilgrim vs. the World, een verfilming van een populaire strip. Hij flopte in de bioscopen, maar zou uitgroeien tot een gigantische cult-hit. We wisten al een tijdje dat Netflix bezig is met een animatieversie van Scott Pilgrim, en nu is bekend dat de stemmen worden verzorgd door zowat alle leden van de originele cast.

Nadat tiener Scott Pilgrim als een blok valt voor de coole Ramona moet hij de strijd aangaan met haar zeven exen. Er brandt een episch en waanzinnig gevecht los. De film Scott Pilgrim vs. the World is een behoorlijk trouwe en briljante verfilming van de gelijknamige stripreeks van Bryan Lee O'Malley. Hij werd geregisseerd door Edgar Wright - bekend van juweeltjes als Shaun of the Dead en Baby Driver - en had een geweldige cast met Michael Cera als Scott Pilgrim, Mary Elizabeth Winstead als Ramona en verder rollen van Chris Evans, Kieran Culkin, Anna Kendrick en Alison Pill. 

Scott Pilgrim The Anime

De fans van de film zijn helemaal in hun nopjes nu Netflix bekend heeft gemaakt dat al die acteurs weer aan boord zijn voor Scott Pilgrim The Anime. In de animatieversie van de boekenreeks zullen zij de stemmen van hun eerdere personages verzorgen. Netflix maakte het heuglijke nieuws bekend met een speciale video.

De film

Een releasedatum heeft Netflix nog niet bekendgemaakt en zelfs de eerste beelden heeft nog niemand gezien. Heb je de brilante film Scott Pilgrim vs. the World uit 2010 destijds gemist? Je ziet hem met een abonnement op SkyShowtime.  Hieronder de trailer.