Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Ruben Fernhout: 'Ik hoop op nog een seizoen Boardwalk Empire'

Series | 3 maanden geleden | Daisy Heyer

©
Foto: Ruben Fernhout
©
Foto: Ruben Fernhout

Met zoveel series en films om uit te kiezen, helpt het misschien een handje om de favorieten van bekende Nederlanders te weten te komen. Deze week de streaming-favorieten van de founder van kledingmerk Masa Cinta,  producer en natuurlijk een van de twee leden van The Partysquad: Ruben Fernhout!

Op dit moment kijk ik superveel verschillende series. Atlanta, The Queen's Gambit, Narcos, Peaky Blinders én Vikings. Het zijn stuk voor stuk enorm uiteenlopende series, maar ik vind ze ook stuk voor stuk heel erg vet! Atlanta is nu afgelopen, maar in het seizoen dat eraan komt, komen ze naar Nederland in het verhaal. Daar verheug ik me enorm op! 

The Sopranos

Mijn all time favorite serie is absoluut de The Sopranos: steengoed. Daar zit ook mijn favoriete seriekarakter ooit in: Tony Soprano! Alhoewel ik Ragnar Lothbrok ook heel vet vind. Dat kan ik niet zeggen van Lost. Die serie vond ik echt geen bal aan. Net als de miniserie The I-land trouwens. Ik had het eigenlijk al moeten zien aankomen bij de naam, maar dat vond ik zó slecht en zonde van mijn tijd dat ik er bijna van moest huilen. 


Boardwalk Empire

Ik hoop dat er nog een seizoen van Boardwalk Empire uitkomt ooit. Gooi Martin Scorsese en Mark Wahlberg in het team, regel een aantal keiharde acteurs en je hebt een topsetting! Verder zou een extra seizoen van Entourage ook heel erg lekker zijn. Dat vind ik echt een leuke serie. 

The Notebook

De beste film die je kunt streamen? Dan geef ik een heel standaard antwoord: The Notebook natuurlijk! Zijn er ooit mensen die andere titels aanraden dan? 
 
 
 
 

Boardwalk empire

misdaad | serie | 2011

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie