Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Romantische tijdreisserie Si Lo Hubiera Sabido in oktober op Netflix

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix overspoelt ons de laatste tijd met Spaanstalige films en series. De nieuwste aanwinst is Si Lo Hubiera Sabido, vrij vertaald Als ik het geweten had. In deze serie krijgt de 30-jarige Emma de kans krijgt op de laatste 10 jaar van haar leven over te doen. 

Emma voelt zich een gevangene in haar huwelijk. Ze trouwde 10 jaar geleden met Nando, maar inmiddels is alle romantiek verdwenen en is haar leven een sleur. Als Emma de tijd zou kunnen terugdraaien, had ze nooit ja gezegd tegen Nando. Ze wil scheiden. Een paar dagen later is ze met vrienden onderweg naar een maansverduistering wanneer een verstoring in de tijd roet in het eten gooit. Emma gaat terug naar 2008 en nu zit haar 30-jarige geest in haar 20-jarige lichaam. 

Megan Montaner

Het geeft Emma de mogelijkheid om te zien wie ze ook alweer was en wie ze wil zijn. En ze heeft natuurlijk het grote voordeel dat ze al weet wat haar allemaal te wachten staat. Megan Montaner speelt de hoofdrol. Andere acteurs in Si Lo Hubiera Sabido zijn Miquel Fernández, Michel Noher en Jael Pascual. 

Si Lo Hubiera Sabido staat vanaf 28 oktober op Netflix.