Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Riverdale is weer begonnen op Netflix

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: CW
©
Foto: CW

Het is de laatste seizoenen nogal een gedoetje met Riverdale. Zo zijn er weer nieuwe afleveringen en dan ineens weer niet. Vandaag waagt Netflix een nieuwe poging met het restant van seizoen 5. 

De mensen van Riverdale hadden het vijfde seizoen in een keer willen afronden, maar dat werd door corona in de war geschopt. En dan hebben we het nog niet eens over de mid-season breaks, die in de Amerikaans tv-wereld gebruikelijk zijn. We staan er op dit moment als volgt voor: van seizoen 5 zijn 10 afleveringen uitgezonden, we hebben er nu nog 5 tegoed.

Jughead is weg

Door al het gedoe zijn we natuurlijk wel helemaal kwijt waar we gebleven waren. Het belangrijkste is dat Jughead wordt vermist. Hij was bezig met een onderzoek naar de Moth Man, een buitenaards wezen dat in de jaren tachtig verschillende inwoners van het veelgeplaagde plaatsje had ontvoerd. Zou Jughead hetzelfde lot ten deel zijn gevallen? En natuurlijk gaat de strijd tegen bad guy Hiram Lodge ook in volle vaart door. 

Na dit seizoen volgt er gewoon weer een nieuwe reeks van Riverdale en die gaat in november in première op de Amerikaanse televisie.