Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Releasedatum Vikings: Valhalla seizoen 2 op Netflix bekend

Series | 14 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het eerste seizoen van Vikings: Valhalla was een groot succes, daarom besloot Netflix al snel tot een vervolg en nu is bekend wanneer we dat kunnen verwachten. 

Op 12 januari zien we hoe het verder gaat met Leif Eriksson (Sam Corlett) en zijn Vikingvrienden. Vikings: Valhalla speelt zich 100 jaar af na de originele Vikings-serie die je ook kunt bekijken op Netflix. 

Dit zijn de hoofdpersonen in Vikings: Valhalla

Sam Corlett als Leif Erikson: Een Groenlander die stamt uit een familie met oude heidense overtuigingen. 

Frida Gustavsson als Freydis Eriksdotter: De zus van Leif is koppig en voor de duvel niet bang en gelooft in de oude goden. Wanneer ze arriveert in Kattegat is ze een buitenbeentje, maar ze wordt al snel een inspiratie voor veel mensen. 

Leo Suter als Harald Sigurdsson: Harald is een ouderwetse Viking-krijger, een zogenaamde beserker. Hij is charismatisch, ambitieus en knap en misschien kan hij de volgers van Odin en de Christenen verenigen.  

Bradley Freegard als King Canute: De koning van Denemarken is een wijze maar meedogenloze leider der Vikingen. Zijn handelen maken hem een van de belangrijkste figuren van de Vikingen-tijd.  

Johannes Haukur Jóhannesson als Olaf Haraldson: De oudere halfbroer van Harald is groot en net zo meedogenloos. Hij is een Viking en Christen tegelijk.

Laura Berlin als Emma of Normandy: Zij komt van het Normandische hof en heeft Viking-bloed. Daarnaast is ze slim en een van de rijkste vrouwen van Europa. Emma stamt waarschijnlijk af van Rollo uit de originele Vikings-serie.

Vikings: Valhalla seizoen 2 te zien is vanaf 12 januari 2023.

Vikings: Valhalla

Actie | serie | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie