Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Releasedatum The Wheel of Time seizoen 2 bekend

Series | 4 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Prime Video
©
Foto: Prime Video

Als je zit te wachten op seizoen 2 van de fantasyserie The Wheel of Time dan moet je nog even geduld hebben. Pas dit najaar staat de eerste aflevering op Prime Video. 

In het eerste seizoen was te zien hoe de simpele boerenjongen, Rand al'Thor (de Nederlandse Josha Stradowski) voorbestemd is om als volgens Herboren Draak de wereld te redden. Maar natuurlijk was er een kaper op de kust die dat niet ziet zitten. Deze Dark One had behoorlijk wat macht maar Rand werd op zijn beurt gelukkig beschermd door een leger tovenaressen. 

Lees hier onze recensie van The Wheel of Time seizoen 1

Rosamund Pike

Hoewel Rand dacht dat hij de Dark One had vernietigd, is het kwaad niet van de wereld verdwenen. In het tweede seizoen worden de vrienden van de Two Rivers, die nu verspreid zijn over de wereld, geconfronteerd met zowel nieuwe als zeer oude dreigingen. Moiraine (Rosamund Pike), de vrouw die hen vond en begeleid is nu machteloos, en dus moeten ze andere bronnen van kracht

90 miljoen verkochte boeken

The Wheel of Time is gebaseerd op een reeks fantasyboeken, die werd geschreven door Robert Jordan. Van de veertien delen gingen zo'n 90 miljoen exemplaren over de toonbank.

Seizoen 2 van The Wheel of Time gaat op 1 september in première op Prime Video. 

The Wheel of Time

Avontuur | serie | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie