Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De releasedatum van The Lincoln Lawyer op Netflix is bekend

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Een jaar geleden werd The Lincoln Lawyer best een aardig hitje voor Netflix. Hoog tijd voor het tweede seizoen en dat zit er nu aan te komen. 

In het eerste seizoen zagen we dat Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo) een steengoede strafadvocaat in Los Angeles was tot ie na een surfongeluk verslaafd raakte aan een pijnstiller en zijn reputatie en werk kwijtraakte. Toen een collega-advocaat werd geliquideerd erfde Mickey zijn praktijk en zat hij ineens tjokvol met zaken.

Trevor Elliot

De belangrijkste daarvan was die van techmiljonair Trevor Elliot die zijn vrouw en haar minnaar zou hebben doodgeschoten. Mickey wist hem vrij te krijgen, maar op het einde bleek dat Elliot helemaal niet onschuldig was. 

Lees hier onze recensie van seizoen 1

Lincoln Town Car

Tussendoor probeerde Haller ook nog de relatie te herstellen met zijn ex-vrouw Maggie (Neve Campbell). Oh ja, hij heeft de bijnaam The Lincoln Lawyer, omdat hij zaken doet vanuit zijn auto, een Lincoln Town Car.

Twee delen

Het tweede seizoen begint op op 6 juli. Maar zoals Netflix de laatste tijd wel vaker doet, is het seizoen in twee delen geknipt. Het tweede deel staat op 3 augustus op Netflix. 

The Lincoln Lawyer

Misdaad | serie | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie