Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Releasedatum Sweet Tooth seizoen 2 op Netflix bekend

Series | 6 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Sweet Tooth, de liefste apocalyptische serie die er bestaat, keert in april terug bij Netflix met seizoen 2. Hoe loopt het af met Gus? 

Sweet Tooth speelt zich af in een toekomst waar een mysterieus virus heeft huisgehouden op aarde. De meeste mensen hebben het niet overleefd en er is nog iets geks aan de hand. Er werden na 'the sick' kinderen geboren die half dier waren. Zo heeft Gus (Christian Convery) een hertengewei op z'n hoofd en kan hij geweldig goed ruiken.

De moeder van Gus

Omdat er veel mensen zijn die denken dat deze kinderen de oorzaak zijn van het virus, wordt er op ze gejaagd en daarom moet Gus goed oppassen waar hij zich vertoond. Hij krijgt bescherming van Tommy Jepperd (Nonso Anozie), een grote kerel die in zijn eentje rondzwerft. Samen gingen ze in het eerste seizoen op zoek naar de moeder van Gus. 

Opgesloten door The Last Men

Op het einde van seizoen 1 werd Gus gepakt en opgesloten in een verlaten dierentuin door de Last Men, een paramilitaire groep geleid door generaal Abbot (Neil Sandilands). Daar ontmoet hij allerlei andere hybriden. Hopelijk weet hij uit te breken en te ontsnappen aan de Last Men.

Seizoen 2 van Sweet Tooth staat op 27 april op Netflix. 

Sweet Tooth

Fantasy | serie | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie