Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Joechei, de releasedatum van Sex Education seizoen 4 is bekend!

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het lange wachten op seizoen 4 van Sex Education wordt beloond. Het laatste seizoen staat op 21 september op Netflix. De grote vraag: eindigen Otis en Maeve samen?

Sex Education is al jaren een van de leukste series op Netflix (vooral seizoen 1 is geweldig). Maar het derde seizoen dateert alweer uit 2021 dus het was hoog tijd dat het vierde en laatste eens een keertje naar Netflix kwam. We willen weten hoe het afloopt met de seksbeluste leerlingen van Moordale. 

Nieuwe school

Vorig seizoen sloot de school en daarom moeten alle leerlingen naar Cavendish Sixth Form College. Otis (Asa Butterfield) is nerveus over het opzetten van zijn nieuwe sekstherapie-kliniek en Eric (Ncuti Gatwa) wil niet weer de loser van de school worden. Maar voor alle studenten van Moordale is Cavendish een cultuurschok - ze dachten dat ze al vooruitstrevend waren, maar deze universiteit blijkt heel anders in elkaar te zitten.

Worstelen

Er is dagelijks yoga in de gemeenschappelijke tuin, duurzaamheid is een vibe en een groep studenten is populair omdat ze… aardig zijn?! Viv is helemaal weg van de studentikoze, niet-competitieve werkwijze van de universiteit, terwijl Jackson nog steeds moeite heeft om over Cal heen te komen. Aimee probeert iets nieuws en neemt les in kunst terwijl Adam worstelt met de vraag of de universiteit wel iets voor hem is.

Maeve

Maeve leeft in de VS haar droom op de prestigieuze Wallace University, waar ze les krijgt van schrijver Thomas Molloy. Otis mist haar, maar probeert zich te focussen op het feit dat hij thuis niet het enige kind is en ook niet de enige therapeut op de campus van Cavendish.

Op 21 september Sex Education staat het hele seizoen op Netflix 

Sex Education

Drama | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie