Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Rabbit Hole: nieuwe serie met Kiefer Sutherland op komst

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: SkyShowtime
©
Foto: SkyShowtime

Het is even geleden dat we Kiefer Sutherland in een tv-serie zagen, maar met de spionageserie Rabbit Hole op SkyShowtime maakt hij eindelijk zijn comeback.

Kiefer Sutherland speelt John Weir, een meester in bedrog in de wereld van bedrijfsspionage. Maar Weir wordt erin geluisd. Hij wordt beschuldigd van een moord die hij niet gepleegd heeft. De daders? Mensen met heel veel macht. Mensen die in staat zijn om hele volkeren te beïnvloeden en te controleren. Toch moet Weir het tegen ze opnemen wil hij het er zonder kleerscheuren vanaf brengen. 

SkyShowtime geeft oudere acteurs graag nog een kans

Walt Klink

Naast Kiefer Sutherland spelen Charles Dance, Meta Golding, Enid Graham en Jason Butler Harner grote rollen. De Nederlandse acteur Walt Klink heeft ook een rol. Veel meer is er niet bekend over Rabbit Hole, maar we hebben gelukkig al wel een trailer. 

Jack Bauer

Het is sowieso leuk om Kiefer Sutherland weer eens te zien. Hij is tenslotte de man die als de onvergetelijke Jack Bauer in 24 ieder seizoen wel een keer de wereld redde en daarna nog de aardige serie Designated Survivor maakte. 

De eerste twee afleveringen van Rabbit Hole staan op 31 maart op SkyShowtime, daarna volgt iedere week een nieuwe aflevering.