Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Queen of the South op Netflix stopt ermee

Series | 8 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: USA Network
©
Foto: USA Network

Het vijfde seizoen van Queen of the South wordt meteen het laatste. En daarmee komt de heerschappij van drugs kingpin Teresa Mendoza tot een einde.

Waarom USA Network stopt met Queen of the South is niet helemaal duidelijk. De producenten zeggen in een verklaring dat het een mooie reis is geweest. En dat ze niet kunnen wachten om het laatste en explosieve seizoen te laten zien aan de fans. 

7 april

Fans van Queen of the South -en dat zijn er nogal wat- wachten al een tijdje op het vijfde seizoen. Dat gaat in de Verenigde Staten op 7 april in première, maar voor Nederland is er nog geen datum. 

Naar Nederland

Dat zou nog even kunnen duren want op het vierde seizoen moesten we een jaar wachten voordat Netflix de serie online had. Maar we hebben goede hoop dat het ditmaal sneller gaat. 

Cliffhanger

De laatste aflevering van het vierde seizoen van Queen of the South eindigde nogal met een cliffhanger. James Valdez dook na heel lang ineens zwaargewond op om Teresa (Alice Braga) te waarschuwen voor mensen die achter haar aan zaten. Voordat hij kon vertellen wie dat is, was het seizoen voorbij.

Queen of the south

Actie | serie | 2017

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie