Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Alles wat we weten over Queen of the South seizoen 5

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Queen of the South is al jaren een van de populairste series op Netflix. Maar wanneer kunnen we nu eindelijk zien wat er in het vijfde seizoen gebeurt met Teresa Mendoza?

Het vijfde seizoen van Queen of the South werd in de Verenigde Staten tussen april en juni uitgezonden op USA Network, dus dan zou je denken dat Netflix snel daarna zou volgen, maar dat is niet het geval. Waarschijnlijk staat seizoen 5 pas in maart of april 2022 op Netflix. 

En dan zien we eindelijk hoe het afloopt met Teresa Mendoza (Alice Braga) en haar drugsimperium. 

Lees ook: 9 series die lijken op Queen of the South

James Valdez

In de laatste aflevering van het vierde seizoen van Queen of the South dook James Valdez na heel lang ineens zwaargewond op om Teresa te waarschuwen voor mensen die achter haar aan zaten. Voordat hij kon vertellen wie dat is, was het seizoen voorbij. Inmiddels weten we dat het de Russen zijn en waarschijnlijk ook de DEA (Drug Enforcement Administration). Teresa krijgt het dus druk.  

De cast

Alle hoofdpersonen keren in het laatste seizoen terug. Natuurlijk is Teresa zelf van de partij. Andere belangrijke personages zijn Pote Galvez (Hemky Madera), James Valdez (Peter Gadiot) and Alonzo Loya (Nick Sagar). Tony Parra (Julian Silva) ziet het vijfde seizoen niet meer gebeuren omdat hij werd gedood in een explosie in de laatste aflevering van seizoen 4. 

Lees ook: Queen of the South op Netflix stopt ermee na het vijfde seizoen

Queen of the south

Actie | serie | 2017

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie