Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Alles wat we weten over Queen of the South seizoen 5

Series | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Queen of the South is al jaren een van de populairste series op Netflix. Maar wanneer kunnen we nu eindelijk zien wat er in het vijfde seizoen gebeurt met Teresa Mendoza?

In de zomer van 2019 werd het vijfde seizoen al besteld, dus dan zou je verwachten dat de reeks wel zo'n beetje klaar zou zijn. Maar dat is helaas niet het geval. De opnamen zijn al wel begonnen maar door corona werden die onderbroken en dat is nog steeds het geval. Teresa Mendoza (Alice Braga) zit zich momenteel thuis te vervelen. 

Opnamen hervat

Het goede nieuws is dat de opnamen van Queen of the south eind oktober/begin november worden hervat en de makers verwachten dat het hele seizoen er nog voor het einde van het jaar op staat. Daarna wordt de serie eerst uitgezonden in de Verenigde Staten en daarna zijn wij aan de beurt. 

Zomer 2021

Ook dat kan nog even duren want het vierde seizoen werd in de VS in juni 2019 uitgezonden terwijl wij die reeks pas in juli 2020 konden bekijken. Dat is dus meer dan een jaar later. Hopelijk duurt het volgende keer iets minder lang, we hopen op de zomer van 2021. 

James Valdez

In de laatste aflevering van het vierde seizoen van Queen of the South dook James Valdez na heel lang ineens zwaargewond op om Teresa te waarschuwen voor mensen die achter haar aan zaten. Voordat hij kon vertellen wie dat is, was het seizoen voorbij. 

Een andere grote vraag is natuurlijk of de zwaargewonde James lang genoeg leeft om seizoen 5 mee te maken. 

Lees ook: Queen of the South op Netflix stopt ermee na het vijfde seizoen

Queen of the south

actie | serie | 2017

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie