Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Queen Charlotte een van de populairste Netflix-series aller tijden

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De serie Queen Charlotte: A Bridgerton Story is hard op weg om een van de best bekeken Netflix-series tot nu toe worden. 

Netflix meet de populariteit van haar programma's tegenwoordig door het bekeken aantal uren. De Bridgerton spin-off staat na 14 dagen op 307 miljoen uur. Op de tiende plek van best bekeken series aller tijden staat op dit moment Inventing Anna met 511 miljoen uur. Maar die meting was na 28 dagen. Queen Charlotte heeft nog ruim de tijd om die serie in te halen. 

Bridgerton

Als het Queen Charlotte lukt om de top 10 binnen te komen dan sluit het zich aan bij de twee seizoenen van Bridgerton die ook beiden in de top 10 van best bekeken series staan. Dat de spin-off het zo goed doet, is extra knap omdat de serie maar zes afleveringen telt, tegen 8 of 10 afleveringen van de rest. Meer afleveringen zijn tenslotte meer gekeken minuten. 

Top 10

Dankzij de populariteit van Queen Charlotte hebben de twee oude seizoenen van Bridgerton zich wereldwijd trouwens ook weer in de Netflix top 10 van best bekeken series gemeld. 

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Drama | serie | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Bridgerton

Drama | serie | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie