Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Releasedatum Netflix-serie Queen Charlotte: A Bridgerton Story bekend

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De langverwachte Bridgerton spin-off Queen Charlotte: A Bridgerton Story heeft eindelijk een releasedatum. Vanaf 4 mei kunnen we kijken naar de avonturen van de jonge koningin. 

In de Bridgerton-reeks is koningin Charlotte een extravagante dame van middelbare leeftijd voor wie iedereen een beetje bang is. In deze serie is te zien hoe ze als jonge vrouw trouwt met de Britse koning George. Een huwelijk dat niet alleen een groot liefdesverhaal is, maar ook zorgt voor verschuivingen binnen de gemeenschap. Het is het begin van de huidige sociale elite, de wereld van de personages uit Bridgerton.

Hier lees je alles over de serie Queen Charlotte: A Bridgerton Story

India Amarteifio

De hoofdroller worden gespeeld door India Amarteifio als de jonge koningin Charlotte, Michelle Fairley speelt prinses Augusta en Corey Mylchreest is de jonge koning George. Golda Rosheuvel is de oudere Queen Charlotte, Adjoa Andoh is Lady Agatha Danbury en Ruth Gemmell speelt Lady Violet Bridgerton.

Fan-event

Netflix heeft ook een fan-event in de pijplijn dat vrij spectaculair klinkt. The Queen's Ball: A Bridgerton Experience is een feest in New York waarvoor je je hier kunt inschrijven. 

Bridgerton

Drama | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie