Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Romantische film Purple Hearts totaal onverwachte hit op Netflix

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Dé zomerhit voor Netflix had het peperdure The Gray Man moeten worden, maar in plaats daarvan is het Purple Hearts dat alle kijkers binnenharkt.

Purple Hearts ligt zelfs op koers om de top 10 van Netflix best bekeken films aller tijden binnen te denderen. Dat heeft het romantische drama zeker niet te danken aan de recensies, die beneden gemiddeld waren. Op recensie-site Rotten Tomatoes staat Purple Hearts op een hele magere 38%.

TikTok

Maar daar trekt het publiek zich duidelijk niets van aan. Over de hele wereld wordt massaal gekeken. Hoe dat komt? Waarschijnlijk heeft TikTok hier veel mee te maken. Op het sociale mediaplatform worden scènes gepost die soms wel 10 miljoen views krijgen. Mensen die de scènes zien, zetten daarna waarschijnlijk Netflix aan om de hele film te zien. 

Cassie

In Purple Hearts heeft Cassie problemen omdat ze tot haar nek in de ziekenhuisrekeningen zit die ze niet kan betalen. Maar Cassie heeft een oplossing. Ze vraag haar oude vriend Frankie, die net bij het leger is gegaan om met haar te trouwen zodat ze een betere zorgverzekering krijgt. Bovendien krijgt Frankie meer salaris betaald als hij een 'gezin' heeft. Een win-win situatie.

Luke

Wanneer Frankie daar helemaal geen zin in heeft, neemt zijn vriend Luke het aanbod wel aan. Cassie heeft alleen geen idee dat Luke zo zijn eigen redenen heeft om met haar te trouwen. 

Purple Hearts

Drama | film | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie