Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Prison Break krijgt zesde seizoen

Series | 7 maanden geleden | Jacob-Jan van de Groep

©
Foto: Brendan Meadows / FOX
©
Foto: Brendan Meadows / FOX

Fans van de hitserie Prison Break kunnen hun hart ophalen. Acteur Dominic Purcell, die in de serie Lincoln Burrows speelt, heeft de komst van het zesde seizoen namelijk bevestigd.

Bij een foto van zichzelf op Instagram reageert Purcell op een aantal geruchten. Eén van die geruchten was de vraag of er een zesde seizoen van Prison Break komt. Hierop antwoordde hij slechts: "Ja."

Details

Verdere details over het nieuwe seizoen maakte de acteur, die in de serie ten onrechte gevangen zit na de moord op de broer van de vice-president en dankzij zijn broer Michael Scofield (Wentworth Miller) weet te ontsnappen, niet bekend.

Demonen

Collega-acteur Miller deed dat na het verschijnen van het vijfde seizoen, die vooral via Netflix en uitgesteld kijken enorm goed bekeken werd, wel. “Michael werd herenigd met zijn geliefden in seizoen vijf, maar ik denk dat hij nog lang door zijn demonen zal worden achtervolgd. Hij kan paranoïde worden, gekweld door slapeloosheid en gaat misschien de duistere, illegale kant op.”

Award

Het laatste seizoen van Prison Break werd in 2017 uitgezonden. In 2006 won de serie een People's Choice Award voor meest favoriete nieuwe dramaserie.

Prison break

misdaad | serie | 2007

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie