Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Prime Video presenteert trailer voor grootse fantasyserie The Wheel of Time

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

The Wheel of Time is een van de meest bekende fantasyboekenseries ooit. En Amazon maakt er een serie van.

The Wheel of Time gaat over een wereld waar magie bestaat, waar alleen bepaalde vrouwen toegang toe hebben. Het verhaal volgt Moiraine (Rosamund Pike), lid van de ongelooflijk machtige, geheel vrouwelijke organisatie genaamd de Aes Sedai, wanneer ze aankomt in het kleine stadje Two Rivers.

Herboren draak

Daar begint ze aan een gevaarlijke reis met vijf jonge mannen en vrouwen, waarvan één de herboren draak zal zijn, die de mensheid zal redden van de Duistere of vernietigen. Een van die vijf is de Nederlandse Josha Stradowski die eerder te zien was in de serie Hoogvliegers

Game of Thrones-achtig

Dat klinkt nogal ingewikkeld en dat is het ook, maar tegelijkertijd klinkt het ook Game of Thrones-achtig episch. Regelrechte fantasy, met draken en al! Dus dit zou wel eens een fantastische serie kunnen worden. En een lange ook, want er zijn vijftien boeken verschenen in de reeks van schrijver Robert Jordan.

Lees ook:
Alles wat je moet weten over The Wheel of Time

Drie afleveringen op Prime Video

De eerste drie afleveringen van The Wheel of Time zijn vanaf 19 november te zien op Prime Video van Amazon, met daarna iedere vrijdag een nieuwe aflevering. De streamingdienst pakt het meteen goed aan want de opnamen voor het tweede seizoen van de serie zijn al begonnen. 

360 graden trailer

En dan hebben we nog de trailer. Dat is een bijzondere want het is een 360 graden trailer. Je kunt 'm het beste met een VR-bril bekijken waardoor je aan alle kanten iets ziet. Op een PC of laptop kun je klikken en het beeld slepen en voor de mobiele gebruikers is het tikken en slepen geblazen.