Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Zin in: de prequel van John Wick op Prime Video. Dit is de cast

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Prime Video
©
Foto: Prime Video

John Wick was de held van vier speelfilms met een bodycount waar je U tegen zegt. Toen kwam er een einde aan de stijlvolle killer die sprekend leek op Keanu Reeves. In de prequel-serie The Continental: From the World of John Wick, is helaas geen spoor van John zelf. De driedelige serie gaat over het New York Continental Hotel. En de cast is nu bekend. 

The Continental: From the World of John Wick gaat over de ontstaansgeschiedenis van het iconische hotel voor huurmoordenaars dat centraal staat in het John Wick universum. Door de ogen van een jonge Winston Scott voert de serie terug naar het grimmige New York van de jaren '70, waar hij geconfronteerd wordt met het verleden.

Winston Scott

Scott trekt een spoor van vernietiging door de mysterieuze onderwereld van het hotel, vastbesloten om het te veroveren en uiteindelijk de macht te grijpen. Colin Woodell speelt de jonge Winston Scott  (in de film is dat Ian McShane), Ayomide Adegun is baliemedewerker Charon (in de films is dat Lance Reddick).

Mel Gibson

Een verrassende naam in de cast is die van Hollywood-icoon Mel Gibson. Hij speelt Cormac, een bendeleider in New York en de huidige manager van The Continental Hotel. 

Mel Gibson als Cormack
Mel Gibson als Cormack

Release in september

Prime Video belooft ons een unieke, kleurrijke, gedurfde en meeslepende serie dus we hebben goede hoop dat het wat moois wordt. The Continental: From the World of John Wick staat in september op Prime Video. 

John Wick

Actie | film | 2014

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

John Wick: Chapter 2

Actie | film | 2017

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie