Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De populairste series van 2021 volgens de bezoekers van Guidinc

Series | 25 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De hele wereld keek in 2021 naar Squid Game, maar de bezoekers van Guidinc kwamen voor hele andere series. In de top tien van populairste series was Netflix ook afgelopen jaar weer oppermachtig.

1: Behind Her Eyes (Netflix)

Louise gaat aan de slag voor een psychiater en begint een affaire met haar nieuwe baas. Het wordt nog gekker als ze ook heel close wordt met diens vrouw. Behind Her Eyes begint als het verhaal van een driehoeksverhouding, maar wordt al snel een psychologische thriller met bovennatuurlijke trekjes. De bezoekers van Guidinc smulden ervan in 2021.

Lees ook onze recensie van Behind Her Eyes

2: Lupin (Netflix)

Het eerste seizoen van Lupin werd in januari een gigantische hit, en al in mei konden we zien hoe het verder ging met de charmante dief Assane Diop, gespeeld door Omar Sy. Alles in de serie staat in het teken van wraak voor iets dat 25 jaar geleden is gebeurd en het leven van Assane heeft bepaald. 

Lees ook onze recensie van Lupin

3: Unbelievable (Netflix)

Deze briljante miniserie had even nodig om door te sijpelen in ieders kijklijst, maar werd in 2021 alsnog een hit. Rechercheurs Karen Duvall en Grace Rasmussen (de grandioos acterende Toni Collette en Merritt Wever) werken samen om een serieverkrachter te vangen. Daarnaast volgt Unbelievable het lot van slachtoffer Marie Adler (Kailtlyn Denver).

Lees ook: de beste detectiveseries op Netflix

4: El inocente (Netflix)

De verfilmingen van de boeken van Harlan Coben zijn razend populair bij de bezoekers van Guidinc. In deze Spaanse miniserie worden Mateo, Olivia, Lorena en Aguilar geconfronteerd met beslissingen uit hun verleden die een vernietigende uitwerking hedden op hun latere leven.

Lees ook onze recensie van El inocente

5: Virgin River (Netflix)

Weinig series kijken zo comfortabel weg als Virgin River, de soap-achtige serie over Mel Monroe, haar stoere Jack en de andere inwoners van het pittoreske plaatsje waar deze serie zich afspeelt. Seizoen drie werd dit jaar door de fans in een mum van tijd verslonden, en nu is het wachten op seizoen vier.

Zin in meer? Deze series kijk je na Virgin River op Netflix

6: The Stranger (Netflix)

In deze sterke Harlan Coben-verfiming speelt Michael C. Hall (Dexter) de hoofdrol. Chirurg Tom Delaney is sinds kort weduwnaar. Als op een dag zijn zestienjarige dochter Jenny spoorloos verdwijnt, ontdekt hij dat mensen in zijn omgeving duistere geheimen verbergen. 

Lees ook: Alle series van Harlan Coben op Netflix

7 Sex/Life (Netflix)

Billie (Sarah Shahi) heeft een perfecte man en een luxe leven, maar denkt de laatste tijd steeds vaker terug aan haar foute ex Brad (Adam Demos), met wie de seks geweldig was. Dat kan iets te maken hebben met het formaat van zijn gereedschap, waar nog lang over werd doorpraat door de kijkers van deze erotische serie.

Lees ook onze recensie van Sex/Life

8: Quicksand (Netflix)

Heel de wereld smulde ook in 2021 weer van kijkvoer uit Scandinavië. Een welgestelde voorstad van Stockholm wordt opgeschrikt door een tragedie op de lokale school. Een ogenschijnlijk doodgewone tiener wordt aangeklaagd voor moord en een bekentenis volgt al snel, maar wat was precies het motief van de dader?

Lees ook: De tien beste Scandinavische misdaadseries op Netflix

9: Mocro Maffia (Videoland)

In het derde seizoen van Mocro Maffia was Romano spoorloos en moest Potlood alleen oorlog voeren tegen Paus, die een deal had gesloten met de Colombiaanse Tia Alvarez. Tatta had intussen de leiding over de organisatie van Paus. De derde reeks afleveringen brak records op Videoland, dat hiermee de enige serie maakte in dit lijstje die niet afkomstig is van Netflix.

Lees ook het goede nieuws over seizoen vier van Mocro Maffia

10: Godless (Netflix)

Nog een wat oudere serie in in 2021 opeens heel populair werd. Outlaw Roy Goode is op de vlucht voor zijn voormalige mentor Frank Griffin, wiens buit hij heeft gestolen. Hij belandt in een plaatsje in New Mexico dat vrijwel uitsluitend wordt bevolkt door vrouwen, omdat de mannen om het leven zijn gekomen bij een ongeluk in de mijn. 

Lees ook: Dit zijn de tien beste westerns op Netflix

Behind her eyes

Drama | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Lupin

Misdaad | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie