Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Podcast Wij Kijken Alles seizoen 3 aflevering 9: De intrigerende zaak Schaap, horror in Bird Box Barcelona en een ontvoering in Full Circle

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Bird Box Barcelona (Netflix) / Wij Kijken Alles (TVgids.nl)
©
Foto: Bird Box Barcelona (Netflix) / Wij Kijken Alles (TVgids.nl)

In een kakelverse aflevering van Wij Kijken Alles hebben Jeroen en Irma het over De Zaak Schaap, Bird Box Barcelona en Full Circle. En er gebeurt nog veel meer.

De Zaak Schaap op NPO Plus gaat over de onkreukbare notaris Frank Oranje die toch niet zo onkreukbaar was. Hij verduisterde 11,5 miljoen euro. Maar waarom? En hoe kon dit gebeuren bij een van de meest prestigieuze advocatenkantoren van het land? Het lijkt een film, maar het is echt gebeurd. 

Bird Box Barcelona op Netflix

Je kent natuurlijk Bird Box uit 2018 met Sandra Bullock en deze nieuwe horrorfilm op Netflix speelt zich gelijktijdig af met die film. Alleen vindt de actie dit keer plaats in Spanje en de makers hebben ook een nieuwe twist gevonden om de zaken wat interessanter te maken.

Full Circle op HBO MAX

Full Circle van top-regisseur Steven Soderbergh gaat over een ontvoering die faliekant mislukt. Maar dat misdrijf zorgt er wel voor dat er geheimen boven water komen van een rijke familie. Claire Danes is een van de hoofdrolspeelsters en dat doet ze hartstikke goed. De rest van de serie is trouwens ook niet slecht.

Quiz

Producer Janine maakte ook deze week weer een quiz en hopelijk weten Jeroen en Irma nu wel uit welke film of serie de quote komt, anders wordt het wel heel erg gênant. En natuurlijk is er ook nieuws en zijn er tips voor volgende week. Lekker luisteren dus.

Waar kun je ons horen?

Wij Kijken Alles beluister je via zo'n beetje alle apps die je maar kunt bedenken, of het nou Spotify, Apple Podcasts, Podimo of Google Podcasts is. Je kunt ons bijna niet missen.

De Zaak Schaap: fraude bij de landsadvocaat

True crime | informatief | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

BIrd Box Barcelona

Sciencefiction | film | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie