Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Podcast Wij Kijken Alles seizoen 3 aflevering 8: de vrolijke docu WHAM!, Tino: Laat Me Leven en The Horror of Dolores Roach

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: WHAM! (Netflix)/Wij Kijken Alles (TVgids.nl)
©
Foto: WHAM! (Netflix)/Wij Kijken Alles (TVgids.nl)

Jeroen en Irma zijn weer helemaal klaar voor een nieuwe aflevering van de streamingpodcast Wij Kijken Alles vol met recensies, kijktips, nieuwtjes en een quiz. En natuurlijk wordt er ook veel gelachen.

Irma en Jeroen keken allebei naar de WHAM!-docu op Netflix en ze zijn dolenthousiast. Wat een vrolijkheid en enthousiasme en de liedjes van George Michael en Andrew Ridgeley zijn ook nog altijd hartstikke leuk. WHAM! bestond slechts vier jaar maar die werden goed besteed door de heren. 

Tino: Laat Me Leven op Videoland

Tino Martin werd een jaar gevolgd tijdens zijn optredens en thuis, maar een erg spannende documentaire heeft dat niet opgeleverd. Het spannende gedeelte moest komen van het (overmatige) drankgebruik dat Tino tijdens optredens wel eens aan de dag legt, maar daar gaat de documentaire verder niet diep op in.

The Horror of Dolores Roach op Prime Video

The Horror of Dolores Roach is een nieuwe variant op het bekende verhaal van Sweeney Todd, waarin mensen tot lekkere pasteitjes worden verwerkt. Alleen verdwijnen ze ditmaal in de empanadas. De reeks zou een horrorcomedy moeten zijn, maar veel valt er niet te lachen en eng is het ook al niet. Toch is The Horror of Dolores Roach geen slechte serie.

Natuurlijk verzorgt onze eigen Janine weer een quiz, er zijn nieuwtjes en ook nog kijktips voor volgende week. Mis dit spektakel niet en luister naar de nieuwste aflevering van Wij Kijken Alles.

Luisteren

Wij Kijken Alles beluister je via zo'n beetje alle apps die je maar kunt bedenken, of het nou Spotify, Apple Podcasts, Podimo of Google Podcasts is. Je kunt ons bijna niet missen.

The Horror of Dolores Roach

Komedie | serie | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

WHAM!

Portret | informatief | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie