Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Podcast Wij Kijken Alles seizoen 3 aflevering 7: Happy Valley, Ex on the Beach Double Dutch en de erotische top 5

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Happy Valley (Ben Blackall 2013) / Wij Kijken Alles (TVgids.nl)
©
Foto: Happy Valley (Ben Blackall 2013) / Wij Kijken Alles (TVgids.nl)

Een bewogen aflevering van Wij Kijken Alles want Irma keek naar het 9de seizoen van Ex on the Beach Double Dutch op Videoland en daar hoorde ze kandidaten dingen zeggen als: 'Poesje heeft weer pap gehad'.

Maar de eerste review gaat over de geweldige serie Happy Valley, die je kan vinden bij NPO Plus. Daarin probeert politie-agente Catherine orde te houden in een regio in Groot-Brittannië waar het niet goed toeven is. In haar privé-leven is ook nogal wat aan de hand. Dit zou zomaar eens een van de beste series kunnen zijn die Engeland heeft voortgebracht. En je kan nu al twee seizoenen bekijken!

Ex on the Beach Double Dutch op Videoland

De helft van de redactie van TVgids.nl zit wekelijks aan de buis gekluisterd voor een nieuwe aflevering van Ex on the Beach Double Dutch op Videoland dus Irma waagde zich ook maar aan de realityserie. En ze wist werkelijk niet wat ze zag en hoorde. Dit moet wel de heftigste realityserie op tv zijn. 

Top 5 erotisch

Veel naakt in deze aflevering van Wij Kijken Alles want Jeroen en Irma presenteren een top 5 met de meest erotische films en series op Netflix. Die zijn tenslotte razend populair op de streamingdienst. Bereid je voor op heel veel naakt! Irma had ook nog een nare ontmoeting in haar voorraadkast en Janine maakte een weer een quiz waar iedereen zich het hoofd over brak. Kortom; luisteren!

Luisteren

Wij Kijken Alles beluister je via zo'n beetje alle apps die je maar kunt bedenken, of het nou Spotify, Apple Podcasts, Podimo of Google Podcasts is. Je kunt ons bijna niet missen.

Happy Valley

Misdaad | serie | 2016

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie