Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Podcast Wij Kijken Alles seizoen 3 aflevering 6: And Just Like That, Schlafende Hunde en Silo

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Schlafende Hunde (Netflix)/Wij Kijken Alles (TVgids.nl)
©
Foto: Schlafende Hunde (Netflix)/Wij Kijken Alles (TVgids.nl)

In deze aflevering van de podcast Wij Kijken Alles hebben we het over een Duitse krimi, een Amerikaanse comedyserie en over een bijzondere science fiction-serie. En er komt nog veel meer aan bod.

Irma was bij de première van het tweede seizoen van And Just Like That, het vervolg van Sex and the City op HBO Max. Het eerste seizoen was niet veel soeps, maar gelukkig is dit vervolg een stukje beter. Ook al omdat er dit seizoen meer seks te zien is. 

Schlafende Hunde op Netflix

De Duitse serie Schlafende Hunde staat stijf op nummer 1 in de Netflix top 10. De vraag is of dat terecht is. Jeroen en Irma bekeken de serie ook en vielen allebei in slaap. En dat is over het algemeen geen goed teken. 

Silo op Apple TV+

Silo is niet zo bekend, maar dat is volledig onterecht. De sf-serie waarin de overgebleven 10.000 mensen op aarde in een enorme silo leven is een ondergronds moordmysterie en dat pakt behoorlijk spannend uit.

Quiz

De luisteraars krijgen deze aflevering een update over de muizen in het plafond van Irma die nog veel meer meemaakte. Producer Janine maakte natuurlijk weer een quiz. Kortom, het is weer een bomvolle aflevering van Wij Kijken Alles

Luisteren

Wij Kijken Alles beluister je via zo'n beetje alle apps die je maar kunt bedenken, of het nou Spotify, Apple Podcasts, Podimo of Google Podcasts is. Je kunt ons bijna niet missen.

Silo

Drama | serie | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Schlafende Hunde

Misdaad | serie | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie