Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Podcast Wij Kijken Alles seizoen 3 aflevering 5: Extraction 2, Frank Masmeijer en The Full Monty

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Extraction 2 (Netflix) / Wij Kijken Alles (TVgids.nl)
©
Foto: Extraction 2 (Netflix) / Wij Kijken Alles (TVgids.nl)

De ergste hitte is voorbij daarom is het de hoogste tijd om weer eens lekker films en series te kijken. Jeroen en Irma van de podcast Wij Kijken Alles zijn niet te beroerd om je daarbij te helpen. En luisteren is ook nog eens hartstikke leuk!

Irma en Jeroen keken deze week naar Gratie, het Ware Verhaal van Frank Masmeijer op Viaplay. In de documentaire probeert documentairemaker Roy Dames de waarheid over Franks aandeel in de cokehandel uit hem te krijgen. Dat lukt niet erg, maar de documentaire is desondanks leuk. 

Extraction 2 op Netflix

Chris Hemsworth is één en al actie in Extraction 2. De meeste recensenten zijn niet erg te spreken over dit vervolg maar Jeroen en Irma wel. Jeroen raakt zelfs niet uitgepraat over het oneshot dat geen oneshot is.

The Full Monty op Disney+

In de serie The Full Monty wordt niet gestript. Is de serie desondanks de moeite waard? Volgens Irma niet echt omdat er dit keer wel heel erg weinig te lachen valt. 

Muizenissen

Oh ja, er wordt ook uitgebreid stilgestaan bij muizen tussen het plafond bij Irma en de inmiddels legendarisch quiz van producer Janine beleeft een nieuwe ronde. Wie gaat er met de punten vandoor?

Luisteren

Wij Kijken Alles beluister je via zo'n beetje alle apps die je maar kunt bedenken, of het nou Spotify, Apple Podcasts, Podimo of Google Podcasts is. Je kunt ons bijna niet missen.

Extraction 2

Actie | film | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Gratie: Het Ware Verhaal van Frank Masmeijer

Portret | informatief | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie