Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Podcast Wij Kijken Alles seizoen 3 aflevering 4: The Idol, Oei Ik Groei en The Curious Case of Natalia Grace

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: The Idol (HBO Max) / Wij Kijken Alles (TVgids.nl)
©
Foto: The Idol (HBO Max) / Wij Kijken Alles (TVgids.nl)

In deze aflevering van de podcast Wij Kijken Alles hebben we het over van alles en nog wat, maar blijf vooral luisteren tot het einde want dan bespreken we een wel heel erg bijzondere documentaire en die mag je niet missen!

De meest veelbesproken serie van de laatste tijd is zonder twijfel de HBO Max-serie The Idol waarin hoofdrolspeelster Lily-Rose Depp in de eerste aflevering voornamelijk topless rondloopt. De grote vraag is natuurlijk waarom die vrouw niet wat vaker kleren aan heeft.

Oei, Ik Groei (Netflix)

De komedie Oei, Ik Groei op Netflix is weer eens een film van Nederlandse bodem. Tot nu toe was het niet veel soeps met Nederlandse films op de streamingdienst. Zou deze komedie het tij doen keren of is het helemaal niks? De cast stikt in ieder geval van de bekende namen. Zoals Katja Schuurman en Yolanthe Cabau (waar Irma het in de podcast over Katja heeft, bedoelt ze trouwens Yolanthe, dan weet je dat alvast).

The Curious Case of Natalia Grace (Discovery+)

Irma zag ook de bijzondere en totaal bizarre documentaire The Curious Case of Natalia Grace op Discovery+ en dat ging haar niet in de koude kleren zitten. Tjonge, wat een achtbaanrit is dat! 

Natuurlijk is er ook nieuws, er zijn tips, producer Janine maakte weer een quiz en we hebben zelfs een mop die rechtstreeks van Henny Huisman afkomstig is. 

Luisteren

Wij Kijken Alles beluister je via zo'n beetje alle apps die je maar kunt bedenken, of het nou Spotify, Apple Podcasts, Podimo of Google Podcasts is. Je kunt ons bijna niet missen.

The Idol

Drama | serie | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Curious Case of Natalia Grace

True crime | informatief | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie