Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Podcast Wij Kijken Alles seizoen 3 aflevering 3: Mocro Maffia, Selling Sunset, l'Agence en Vortex

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Mocro Maffia (Videoland) / Wij Kijken Alles (TVgids.nl)
©
Foto: Mocro Maffia (Videoland) / Wij Kijken Alles (TVgids.nl)

Het is woensdag en dus is het tijd voor een gloednieuwe en ook nog bomvolle aflevering van de podcast Wij Kijken Alles. Met daarin heel veel tips zodat jij precies weet wat je moet kijken.

De aflevering is extra lang omdat Irma het hele weekend tv keek maar Jeroen trapt af met Mocro Maffia. De eerste aflevering van seizoen 5 staat nu op Videoland, maar als je de serie niet hebt gevolgd, panikeer dan vooral niet. Volgens Jeroen kun je namelijk makkelijk nog instappen. 

Selling Sunset en l'Agence op Netflix

Irma is gek op makelaars en dure huizen, maar ze verbaast zich over de vrouwen in de Netflix-serie Selling Sunset die ieder seizoen minder aan lijken te hebben, alleen maar ruzie maken en toch huizen verkopen. Hoe dan? Als je zin hebt in aardige mensen mét kleren aan die ook duren huizen verkopen kun je beter kijken naar de Franse serie l'Agence. Veel gezelliger, echt waar. 

Vortex op Netflix

Irma had een heel Frans weekend want ze zag ook de mysterieuze serie Vortex waarin een rechercheur op wonderlijke wijze ineens met zijn 25 jaar geleden vermoordde vrouw kan praten. Samen proberen ze haar moord te voorkomen, maar daarvoor moeten ze het verleden veranderen en dat heeft natuurlijk consequenties voor de toekomst. 

We hebben het ook even over de erotische serie Perfil Falso waarin heel veel blote mensen te zien zijn en producer Janine heeft weer een quiz. Luisteren dus! 

Luisteren

Wij Kijken Alles beluister je via zo'n beetje alle apps die je maar kunt bedenken, of het nou Spotify, Apple Podcasts, Podimo of Google Podcasts is. Je kunt ons bijna niet missen.