Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Podcast Wij Kijken Alles seizoen 3 aflevering 10: The Control Room, Shiny Happy People en The Deepest Breath

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Shiny Happy People (Prime Video) / Wij Kijken Alles (TVgids.nl)
©
Foto: Shiny Happy People (Prime Video) / Wij Kijken Alles (TVgids.nl)

Het is de laatste aflevering van Wij Kijken Alles voor de vakantie maar zeker niet de minste! Jeroen en Irma bespreken een paar topdocumentaires en series en het is tijd voor de finale van de quiz van producer Janine!

The Control Room op NPO Plus

We beginnen met The Control Room op NPO Plus, een Schotse serie over Gabe, een telefonist bij de alarmcentrale die op een dag een heel vreemd telefoontje krijgt dat zijn hele leven door elkaar schopt. En het is nog maar de vraag of hij het er in 1 stuk van af gaat brengen. The Control Room is best spannend en telt slechts drie afleveringen.

Shiny Happy People op Amazon Prime

In de documentaireserie Shiny Happy People lijkt het er allemaal vrolijk aan toe te gaan bij de familie Duggar en hun 19 kinderen maar schijn bedriegt. Achter de schermen werden de kinderen mishandeld en misbruikt volgens de leer van de IBLP. Niks 'Shiny Happy People' dus. 

The Deepest Breath op Netflix

De Italiaanse freediver Alessia is in de documentaire The Deepest Breath op jacht naar het wereldrecord. En ze krijgt daarbij hulp van de Britse veiligheidsduiker Stephen Keenan. Dat freediven is een doodenge sport en je weet werkelijk niet wat je ziet in deze prachtige documentaire

De finale

En dan zijn we er nog niet want natuurlijk is er de finale van de quiz van producer Janine waarin de ultieme winnaar bekend wordt, we hebben nieuws en tips die jullie de zomer gaan doorhelpen als we er niet zijn. Tot na de zomer! 

Waar kun je ons horen?

Wij Kijken Alles beluister je via zo'n beetje alle apps die je maar kunt bedenken, of het nou Spotify, Apple Podcasts, Podimo of Google Podcasts is. Je kunt ons bijna niet missen.

Shiny Happy People: Duggar Family Secrets

Misdaad | informatief | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Deepest Breath

Portret | informatief | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie