Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Podcast Wij Kijken Alles seizoen 3 aflevering 1: El Silencio, Anna Nicole Smith en Yellowjackets

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: El Silencio (Netflix) / Wij Kijken Alles (TVgids.nl)
©
Foto: El Silencio (Netflix) / Wij Kijken Alles (TVgids.nl)

De podcast Wij Kijken Alles met Jeroen de Goeij en Irma Tomas begint aan een gloednieuw seizoen dat als vanouds vol zit met tips, nieuws en alles wat je moet weten over series en films op streamingdiensten. In 30 minuten ben je weer helemaal bijgepraat. We zijn terug!

Op SkyShowtime kun je kijken naar het tweede seizoen (het eerste kun je daar nu ook zien) van de serie Yellowjackets en die is behoorlijk spannend en leuk omdat er zoveel bekende acteurs in meespelen.

Anna Nicole Smith

We hebben het ook over de Netflix-documentaire Anna Nicole Smith: You Don't Know Me. Anna Nicole trouwde op haar 26ste met een 89-jarige miljardair. Maar er valt veel meer te vertellen over de blonde seksbom

El Silencio

En dan is er nog de Netflix-serie El Silencio. Van tevoren klonk de Spaanse reeks als een potentiële topper maar Irma viel bij het kijken bijna van de bank van verbazing. 

Quiz van Janine

Natuurlijk vertellen we je ook het laatste nieuws, er zijn tips voor komende week en producer Janine heeft een pracht van een quiz in elkaar geklust. En dat zit allemaal verpakt in 30 minuten. 

Luisteren

Wij Kijken Alles beluister je via zo'n beetje alle apps die je maar kunt bedenken, of het nou Spotify, Apple Podcasts, Podimo of Google Podcasts is. Je kunt ons bijna niet missen.

El silencio

serie | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Yellowjackets

Drama | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie