Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Podcast #9: Yellowstone is een rare soap en The Recruit is vermakelijk

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Yellowstone (SkyShowtime) / Wij Kijken Alles (TVgids.nl)
©
Foto: Yellowstone (SkyShowtime) / Wij Kijken Alles (TVgids.nl)

Irma en Jeroen bespreken in de wekelijkse TVgids.nl-podcast Wij Kijken Alles deze week weer een berg aan nieuwe films en series waaronder Yellowstone (SkyShowtime) en Mijn Vader de Hasjkoning (Videoland).

Wij Kijken Alles houdt geen pauze in de laatste week van het jaar, er was gewoonweg te veel te zien. En dus keek Irma anderhalf seizoen van het in de VS ongelooflijk populaire Yellowstone (SkyShowtime) met Kevin Costner in de hoofdrol. Ze ontdekte dat je maar beter geen cowboy op een ranch met Kevin Costner als baas kan zijn, want dan overkomen je de gekste dingen. 

The Recruit (Netflix)

De spionageserie The Recruit doet het heel goed op Netflix en Irma en Jeroen begrijpen wel waarom. De serie met Noah Centineo is goed gemaakt, kijkt lekker weg en er zit nog humor in ook.

Mijn Vader de Hasjkoning (Videoland)

Irma en Jeroen weten precies hoe je een drugskingpin wordt, want ze keken allebei naar de true crime-docuserie Mijn Vader de Hasjkoning op Videoland over de opkomst en ondergang van Jan 'De Pinda' Falize. De Pinda bouwde een drugsimperium op vanuit Venlo tot alles helemaal mis ging. En dat is best interessant om te zien. 

Emily in Paris (Netflix)

Het derde seizoen van Emily in Paris staat op Netflix en dat brengt precies wat je ervan verwacht. Alleen zijn de kleren nog idioter dan in de eerste twee reeksen.

Top 3

Jeroen verblijdt deze aflevering iedereen met maar liefst twee top drietjes en natuurlijk zijn er ook weer nieuwtjes en tips voor aankomende week. 

Luisteren

Wij Kijken Alles beluister je via zo'n beetje alle apps die je maar kunt bedenken, of het nou SpotifyApple PodcastsPodimo of Google Podcasts is. Je kunt ons bijna niet missen. En geloof ons, dat wil je ook helemaal niet! 

Yellowstone

Drama | serie | 2018

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Mijn vader de hasjkoning

Misdaad | informatief | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie